Edupuikas CC7

Re: Edupuikas CC7

Postby atamansvilks » 02 Feb 2011, 08:59

Ar bremzu disku mainu bus kartiga jautriba,visa hadene jarave nost :-D
atamansvilks
---
---

Postby Edupuiks » 02 Feb 2011, 11:04

jap, par bremžu diskiem man jau ir zināms, ka tas ir riktīgs sekasa :-D

un to lodbalstu kā labāk pārbaudīt? puteklenes ir bik saplaisājušas, tad varētu būt, ka simts gadus nav mainīti...
Honda Accord CC7 2.0 '95

!!! pārdodu EJ6 detaļās !!!
Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby bumbis_ » 02 Feb 2011, 11:11

Nēē ja zin kas jādara un ir visi instrumenti, nav nemaz tik traki, pēc tam kad bijām vienu pusi pārjaukuši un viss bija skaidrs, otrā pusē disku un kluču maiņa aizņēma ~2 H. Vienīgais ko ieteiktu, skrūvējot nost pusass lielo uzgriezni riepu atstāt virsū un ņemt tam darbam kādu 2m trubu, savādāk nu nekā. :D
Accord CA5, '89 B20A2 - Coming soon
Mazda6 2.0Tdi, '02
Accord coupe F22B5 '94 - Ex
bumbis_
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Edupuiks » 02 Feb 2011, 12:37

Meerkachs wrote:Nēē ja zin kas jādara un ir visi instrumenti, nav nemaz tik traki, pēc tam kad bijām vienu pusi pārjaukuši un viss bija skaidrs, otrā pusē disku un kluču maiņa aizņēma ~2 H. Vienīgais ko ieteiktu, skrūvējot nost pusass lielo uzgriezni riepu atstāt virsū un ņemt tam darbam kādu 2m trubu, savādāk nu nekā. :D

nu pārsvarā jau lielākais čakars nav iekš to, ka jāskrūvē viss nost, bet gan tajā, ka tās skrūves ir tā ierūsējušas, ka nevar atskrūvēt. un tad ir jābalansē uz skrūves atsrūvēšanas un skrūves apraušanas vai pat nolaušanas robežas :-D

risinājums tik viens - ar āmuru izdauzīt skrūves un ap skrūvēm, sulīgi apsmidzināt skrūves ar skrūvju atrūsinātājiem un tamlīdzīgiem šķidrumiem un atstāt visam sasūkties uz pārdesmit minūtēm. nu un protams atslēgas ar saprātīga garuma rokturiem.
Honda Accord CC7 2.0 '95

Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby bumbis_ » 02 Feb 2011, 12:43

Ne ne, te nevajag raudāt.. :D Man laikam paveicās, viss nāca vaļā bez problēmām. :shura:
Accord CA5, '89 B20A2 - Coming soon
Mazda6 2.0Tdi, '02
Accord coupe F22B5 '94 - Ex
bumbis_
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Edman » 02 Feb 2011, 17:46

ja vajag bremžu diskus, varu pa lēto notirgot jaunus, kuri man nederēja
Image
Lexus GS400
Honda Civic hatch EG4[Rally]
Civic EJ2
Edman
spamer trying to get 1000 ?
spamer trying to get 1000 ?

Postby Edupuiks » 13 Mar 2011, 16:15

brummmmmmmm kopš apskates ir beidzot izdevies salikt pasažiera durvis, kuras izjaucu pēc loga izsišanas. liekot stiklu apakaļ tika konstatēts, ka viens no loga pacēlāja rullīšiem ir sadrupis un līdz ar to stikls maucas ārā no vadulām.

Image

iepirku citu pacēlāju, nomainīju, tipa strādā :-D izlīmēju durvis ar vibroizolāciju un uzliku apakaļ apšuves, bet faaaaaaaak stikls akal sāk maukties ārā no vadulām :D regulācijas skrūves laikam nepievilku līdz galam :kaspich: tad nu man būs vēlreiz jārauj nost apšuves. bet to, kad šo pašu operāciju veikšu vadītāja durvīm, tur ar stiklu tā pati opera :melnaa:

izpūtējs arī sāka pļerkšķēt. uzcēlu augšā, lai palūrētu kas tur darās un kas trokšņo. uzmanību piesaistīja viens no vidus rezonātoriem - tāds mini bundulītis - caurs kā siets :-D

vietā ierīmējās šiten te tāc bunduļs no civic izplūdes.

Image

un visa izplūde visā garumā riža. būs drīz jābleķo par jaunu izplūdi. man te ieteica netērēties uz ņeržu izplūdei, bet gan labāk iegādāt cinkotās izpūtēju trubas un uzmetināt.

kā palika bik siltāks un nesala vairs tik traki nagi, pieķēros arī raustīgajiem apgriezieniem pie auksta motora. noravēju nost FITV vārstu. tik tiešām bij atskrūvējies maita. un pie tam vairākus apgriezienus. bet patīkamā ziņa, ka iekšā viss tīrs un smuks. nekādu zampu nekonstatēju.

jāsaka gan ka procesa sākumā apjuku, jo pēc atmiņas atceros, ka netā lasīju, ka FITV atrodas zem droseles un kad tur to neatradu sāku satraukties :-D izraku mājās D16A9 ieplūdi - tai FITV un IACV atrodas ieplūdniekam aizmugurē. a manam F20 tur pat degungalā vien bij - ieplūdniekam priekšpusē. starpcitu, pievilkt to lielo skrūvi vajadzības gadījumā F20 izpildījumā ir ļoti vienkārši jo piekļūt ir elementāri, pat neko nenoņemot. tik atskrūvē tā vārsta vāciņu un gotovs.

Image

Image
Image

taga iesilst ar 1500apgriezieniem un siltā brīvgaita arī mierīgāka nekā bija.

un te pēc draiva pa sniegotajiem Ropažu apkārtnes ceļiem

Image
Honda Accord CC7 2.0 '95

Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Edupuiks » 13 Mar 2011, 16:27

kāds moš var pastāstīt ar ko tās cinkotās trubas kalpošanas un cenas ziņā atšķirsies no ņeržas? nu ņerža jau protams, ka krutāk, bet vai man to vajag? :-D
Honda Accord CC7 2.0 '95

Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby edy333 » 13 Mar 2011, 21:16

man liekas kautkā, ka tā cinkotā tomēr beigās nopūs metinājuma vietā ātrāk par ņeržu...jo tomēr notiek kautkāda reakcija metinot... un kāds gabaliņš cinka izkūpēs gaisā... :D ;) tikai mans viedokļš :smt017
Image Image Image
edy333
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby edis » 13 Mar 2011, 21:17

edy333 wrote:man liekas kautkā, ka tā cinkotā tomēr beigās nopūs metinājuma vietā ātrāk par ņeržu...jo tomēr notiek kautkāda reakcija metinot... un kāds gabaliņš cinka izkūpēs gaisā... :D ;) tikai mans viedokļš :smt017

PAREIZS viedokls :)
prelude 4gen 1992 with h22a
edis
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby dev_hdd » 14 Mar 2011, 10:59

edy333 wrote:man liekas kautkā, ka tā cinkotā tomēr beigās nopūs metinājuma vietā ātrāk par ņeržu...jo tomēr notiek kautkāda reakcija metinot... un kāds gabaliņš cinka izkūpēs gaisā... :D ;) tikai mans viedokļš :smt017

Nevis izkūpēs gaisā, bet sadegs un nevis gabaliņš bet apmēram 2 cm uz katru pusi no šuves - atkarīgs no tā cik spēcīgi ceps trubas kopā. Ņerža tā jau ir cita opera un cits vārīšanas princips. Šuves vieta točna nepārpūs.
In Da Honda Sound ....
*Prelude IV gen. H22A JDM, 200hp, LSD
*Daily car FR-V '06 N22A1

My Prelude Story
Smilšu strūklas pakalpojumi, restaurācijas darbi
dev_hdd
Built, not bought.

Postby edy333 » 16 Mar 2011, 22:29

dev_hdd wrote:

Nevis izkūpēs gaisā, bet sadegs un nevis gabaliņš bet apmēram 2 cm uz katru pusi no šuves - atkarīgs no tā cik spēcīgi ceps trubas kopā. Ņerža tā jau ir cita opera un cits vārīšanas princips. Šuves vieta točna nepārpūs.

laikam,ka tā arī sanāk... O:)
Image Image Image
edy333
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby Edupuiks » 27 Mar 2011, 19:16

5dien pa ceļam uz laukiem pēdējos 3km biju spiests braukt ar mīksto :kaspich: ziemenes izbeidzās pāris dienas par ātru. vēl tak ārā ziema. pakaļējā arī nolaida pa nakti :-D

Image

nu riepas pilnīgi metamas. pēdējos mēnešu to dēļ bij trakā vibrācija pa visu auto. deformējušās uz visām pusēm. žēl, labas šipenes bij. šoziem daudz kur izvilka bez lāpstas un stumšanas 8-)

nu ko, piespiedu kārtā bija jāgatavo un jāliek virsū vasaras diski. nolēmu paeksperimentēt ar krāsām. mana izvēle krita uz baltu 8-[

nez vai izstās labāk vai sliktāk, bet vismaz savādāk :-D

Image
Image

salīdzinājumam...

Image

vs

Image

nākošais kas padomā un baigi brēc ir izpūtējs. būs vien jāmaina visā garumā, nav vairs pie kā ielāpus līmēt :-D
tad radiators birst kopā, un tad jau šādi tādi piekares remonti un JĀSĒDINA beidzot :kaspich: tad arī smukās skats ar tiem baltajiem būs :-D
Honda Accord CC7 2.0 '95

Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Nowiii » 27 Mar 2011, 19:27

Nopērc kkur citas atsperes, lai ir ko ziemai uzlikt ;)
'94 Civic K20/K24
Image
Nowiii
LHK biedrs - like a boss
LHK biedrs - like a boss

Postby Edupuiks » 27 Mar 2011, 19:30

Nowiii wrote:Nopērc kkur citas atsperes, lai ir ko ziemai uzlikt ;)

man būs eksperiments ar lētajiem ebay ķīniešu coiliem :kaspich:

gribu uz savas pakaļas izbaudīt šamējo performanci :-D
Honda Accord CC7 2.0 '95

Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

PreviousNext

Return to Accord