mayday wrote:Tur es tev piekriitu![]()
![]()
Jaa vienbriid jau saak likties ka te ne Hondas klubs bet gan Audi-style. Labaak buutu parunaat kas, ko un kaa lai to audii saliktu.Citviet Hondas klubos kaa "prludezone", "hondacentrum" vaij "honda-tech",80% juuzeru teiktu un pamatotu ka to audi var salikt!
mayday wrote:Tur es tev piekriitu![]()
![]()
Jaa vienbriid jau saak likties ka te ne Hondas klubs bet gan Audi-style. Labaak buutu parunaat kas, ko un kaa lai to audii saliktu.Citviet Hondas klubos kaa "prludezone", "hondacentrum" vaij "honda-tech",80% juuzeru teiktu un pamatotu ka to audi var salikt!
S.R.A.M wrote:labi labi ir kruc tas A8 iiists sporta auto -manevretspsejigs un perfekti vadaams..... par S8 labaak nesaksim runaat tad buus veel 3 lapas ko funnyboy slaveet
G_Raiders wrote:jums ko mēles patrīt : http://www.albeedigital.com/supercoupe/articles/0-60times.html nekas īpaš no ta A8 nav
1997 Audi A8 Quattro 6.7 15.0
1994 Honda Prelude VTEC 7.2 15.1
1995 Honda Prelude VTEC 6.7 15.1
1999 Honda Prelude 6.8 15.4
2000 Honda Prelude 6.8 15.4
zaz wrote:G_Raiders wrote:jums ko mēles patrīt : http://www.albeedigital.com/supercoupe/articles/0-60times.html nekas īpaš no ta A8 nav
1997 Audi A8 Quattro 6.7 15.0
1994 Honda Prelude VTEC 7.2 15.1
1995 Honda Prelude VTEC 6.7 15.1
1999 Honda Prelude 6.8 15.4
2000 Honda Prelude 6.8 15.4
Pie šādiem rādītājiem visu izšķirs blīve starp stūri un sēdekli....
Eddy wrote:Tak džeks uzcepa topiku, lai varētu normāli ierēkt, a jūs kā tvaika lokomatīves tagad cepaties
G_Raiders wrote:Eddy wrote:Tak džeks uzcepa topiku, lai varētu normāli ierēkt, a jūs kā tvaika lokomatīves tagad cepaties
A par ko tur rēkt? ja paskatās uz rūpnīcas laikiem, tad tās mašīnas iet ļoti līdzīgi ...
Pooky wrote:G_Raiders wrote:Eddy wrote:Tak džeks uzcepa topiku, lai varētu normāli ierēkt, a jūs kā tvaika lokomatīves tagad cepaties
A par ko tur rēkt? ja paskatās uz rūpnīcas laikiem, tad tās mašīnas iet ļoti līdzīgi ...
un Tu iztēlojies kā tiek iegūti tie rūpnīcas dati?
Kā jau teicu par 1.6 un 2.8 datiem, vajadzētu aizdomāites
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests