taadu 2.2 preludi jau es pat varbuut noskrietu, 200m jau nu 100%

one_ wrote:Un rs4 ir nesaliidzinaami aatraaks par a8.
one_ wrote:Runaajat jau gudri, BET... aplamdaudz reizes dziivee ir pieraadiijies, ka quattro paliidz tikai pirmajos 20 metros... Nezinu, vai tas ir skaitljiem pamatojams, bet tikliidz quattro mashiiniitei un taadam pat priekshpiedzinjas modelim (par kupejaam shoreiz runa) sanaak skreities tos pashus 400m, taa startaa ieguutais quattro handikaps aatri vien tiek atguuts. Taa vien liekas, ka pilnpiedzinjas audi ir gruutaak "vilkt" pakaljeejo tiltu liidzi.
Pats personigi ar h22a5 skrejies esmu 400 metrus pret RS4 - rezultaats zaudeeti aptuven 3 korpusi. Un rs4 ir nesaliidzinaami aatraaks par a8.
Nu nav jau cipari ko atnjemt vai saskaitiit bet sho to izsecinaat var... respektiivi - prasmiigaas rokaas h22 var raadiit briinumus.
FunnyBoY wrote:one_ wrote:Un rs4 ir nesaliidzinaami aatraaks par a8.
Nu nu.
RS4 ir 6s - 100km/h
Kad savam meriju bija zem 7s.
Audi ir luksus auto un nav domats skriesanai.
zaz wrote:......un kad tad šis pasākums plānojas? Ja uz sausa, tīra asfalta - A8 tik viegli galā netiks, bet, ja uz slapja, mitra, netīra....., nu tad gan quatro ir lielas priekšrocības.......
genesis wrote:zaz wrote:......un kad tad šis pasākums plānojas? Ja uz sausa, tīra asfalta - A8 tik viegli galā netiks, bet, ja uz slapja, mitra, netīra....., nu tad gan quatro ir lielas priekšrocības.......
piekriitu-segumam buus liela noziime........un ja godiigi,tad A8 ir gjimenes sedans,kuram ir jauda, bet nav iista stiepiena-savukaart preluude ir kupeja,kurai motors iisto dziesmu paraada taisni uz taho
aukshdalju......
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest