Būtu jau labi, ja vismaz 2/3 no sabraukušajiem arī mauktu, nevis tikai ēstu semenes šosejas malā...

Kristaps wrote:Roberts arī šosezon absolūti ātrākais![]()
No atmosfērām joprojām V1 ātrākais
Valdis wrote:Kristaps wrote:Roberts arī šosezon absolūti ātrākais![]()
No atmosfērām joprojām V1 ātrākais
Roberts ar GT vagonu skrējās?
V1 wrote:Egle arī būs??
Kristaps wrote:Piektdien sola, ka būs labs laiks, tādēļ tiekamies Biķerniekos
laksh wrote:Kristaps wrote:Piektdien sola, ka būs labs laiks, tādēļ tiekamies Biķerniekos
beidzot bija priex redzeet kristapa ludi ielaas, gaaja labi
Kristaps wrote:laksh wrote:Kristaps wrote:Piektdien sola, ka būs labs laiks, tādēļ tiekamies Biķerniekos
Laikam iet labi, bet pagājušajā sezonā bija labāk![]()
Gribētos ar Laksh notestēties 402 m, jo vajadzētu būt, ka ar ceturto tu būtu aizgājis garām
laksh wrote:Kristaps wrote:laksh wrote:Kristaps wrote:Piektdien sola, ka būs labs laiks, tādēļ tiekamies Biķerniekos
Laikam iet labi, bet pagājušajā sezonā bija labāk![]()
Gribētos ar Laksh notestēties 402 m, jo vajadzētu būt, ka ar ceturto tu būtu aizgājis garām
nu tas skreejiens galiigi no manas puses bija noraxtaams(tad kaa vienmeer 2robaa necaru ielikt, un vis beidzot kad biju ticis liidz 3robu noshaava turbiinai trubu nost-bet taas jau atrunas
)
baigi gribeejaas paarbraukt, bet trasi sleedza![]()
nu es laikam sho 5dien buushu riigaa, ja neliis lietus, vareetu uzriikot revanshu
P.s. cik noprotu-lielaakai dalai shoreiz bija suudiigaaki laiki, jo es ar nevareeju vairs paliist zem 9sek, lai gan iepriexeejo reiz tiku... laikam segums auxts...
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests