Sakrāsoju, saliku purnu.
Dabūti jauni diski par cik nopirku vēl vienu Hondu un tai nāca lidz
Ļoti vajadzīgas pasažiera durvis, nesapuvušas. Šortos visas sapuvušas. Ja nu kādam ir, padodat ziņu.
Tagad pēc interkulera nomaiņas ir labāk. Cik tagad pa auksto laiku pabrauca zem 25 grādiem ir. Domāju uztaisīs kolektoru un varētu būt ok. Tagad kūlera trubas ir blakus izplūdniekam. Pārāk ļoti tur visu karsē. Cik tev viņš pūta?Edman wrote:Skatos mans bijušais kompresora setups apceļojis visu LV būsPrieks, ka vēl funkcionē, taisiju kā eksperimentu un sanāca. Bet jā, IAT jadabū lejā, pie apgriezieniem diez gan uzkarsē gaisu. Bet nu prieks, ka vēl ir apritē un viss notiek
Blowam es vaļīgāk palaidu atsperi. Cik nu ir braukts liekas ok. To ka man ir mazāk pūtiens norakstīs uz to, ka moš man motors vairāk elpo...varbutEdman wrote:Tas intercooler bija no ford mondeo dīzeļa, diez gan sūdīgs, blowoff bija gready, citreiz likās pa mazu ka stumj ārā, jo dažreiz siksna spolēja. Man pūta ap 0.5 lidz 0.6.
Nestrebsim karstu... Standarta klaņiem nepatiks.Edman wrote:Jā, baigi labi, ka būs pilnveidots, tur daudz ko vareja pilnveidot ieskaitot pāriet uz M62 kompresoru
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests