ReyZ's civic

Re: ReyZ's civic

Postby Fitto » 31 Aug 2009, 08:00

ReyZ wrote:
laksh wrote:a tev vini nav par platu, man arii pirms tam bija vieni diski no BMW, baigi liidziigi shiem, un man vini bija krietni pa platu :roll:

nee vis ok bija, nebija pa platu gan ;)

Tas gan vareetu buut, jo riepa tev bija loti, loti saura... :wink:
175/55 :smt005
Image
Fitto
profesionāla māmiņa

Postby Kristaps » 31 Aug 2009, 11:14

Ar oranžajiem diskiem vairs nav bandīts :roll:
EDM 3rd gen Honda Prelude 2.2i 16v DOHC LSD E85 Image

Image

UK EP3 #25
LHK ziemas power Impreza GF8
Civic Aerodeck VtiS B18C4 LSD Sold3
Kristaps
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby ReyZ » 31 Aug 2009, 14:02

Kristaps wrote:Ar oranžajiem diskiem vairs nav bandīts :roll:

tagad jau ir atpakal vecie diski, tik lampas jaieliek vecas, shitas vis tik bija uz TA uztaisits :D
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby ReyZ » 09 Oct 2009, 22:22

Kads varetu piedavat riepas R15, man vajadzetu ziemai, diski ir,bet riepas ir notiitas, balonus nevajag, bet tadu varetu kkur 190/55 vai 50 nu ta kka.
ir varianti,kur leti dabut?

nu ja,leti ir kkadi citi izmeri padodat ari pa tiem zinu.
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby Edupuiks » 12 Oct 2009, 19:10

ReyZ wrote:Kads varetu piedavat riepas R15, man vajadzetu ziemai, diski ir,bet riepas ir notiitas, balonus nevajag, bet tadu varetu kkur 190/55 vai 50 nu ta kka.
ir varianti,kur leti dabut?

nu ja,leti ir kkadi citi izmeri padodat ari pa tiem zinu.

ja Tu pa Rīgu, tad aizbrauc uz Ulbrokas riepu servisu. lietotas riepas ar labu protektoru var dabūt sākot no 25Ls par pāri.
Honda Accord CC7 2.0 '95

!!! pārdodu EJ6 detaļās !!!
Edupuiks
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby ReyZ » 19 Oct 2009, 11:39

Kas varetu but pa problēmu, tagad, no rītiem baigi ilgi jāgriež, lai pielaistu kkur ~2min, negrib lekt, tad ta raustoties sāk pielekt, a kad pielaiz, pec tam lec uzreiz ar pirmo,ka agrak visu dienu.
kas varetu but noticis?
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby Fitto » 19 Oct 2009, 12:09

ReyZ wrote:Kas varetu but pa problēmu, tagad, no rītiem baigi ilgi jāgriež, lai pielaistu kkur ~2min, negrib lekt, tad ta raustoties sāk pielekt, a kad pielaiz, pec tam lec uzreiz ar pirmo,ka agrak visu dienu.
kas varetu but noticis?

Sadaliitaaja vaacins...kad laiks ir mitrs, tad parasti tur sakraajas kondensaats + kontakti apsuubeejusi. Nonem nonst un paskaties kaa tev tur izskataas. Taada ir mana versija
Image
Fitto
profesionāla māmiņa

Postby ReyZ » 02 Nov 2009, 20:48

Lieta tada, ka shodien bija patikams parsteigums, ka vienmer braucu uz svara zali, patreneties, trenejos vis normali, tad ienak viens dzeks,un saka lai iznaku ara, es prasu ko vajag, shis saka ka netisham iebraucis mana stavoshaja bandita, izeju ara,ja skaisti,lampa izsista,bampers iesist,labais sparns sasistsm, haube sasista un vaditaja puse pacelta uz augsu,, skaisti.
lieta tada, ka gribeju prasit,vis tika sastadits utt, fotografets netika, nezinu kapec,ments man tik iedeva datus,un man jazvana uz apdrosinasanu savu, laikam japastasta kas un ka.
cik ilga laika tas vis notiek? vnk man te jaapaloka lai nestrikejas bampers pret riepam utt, un lampa prieksa izsita.
kko sikak varat paskaidrot,kas ir saskaries. vnk apgaismot mani. paldies.
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby Godigais » 02 Nov 2009, 20:52

ReyZ wrote:Lieta tada, ka shodien bija patikams parsteigums, ka vienmer braucu uz svara zali, patreneties, trenejos vis normali, tad ienak viens dzeks,un saka lai iznaku ara, es prasu ko vajag, shis saka ka netisham iebraucis mana stavoshaja bandita, izeju ara,ja skaisti,lampa izsista,bampers iesist,labais sparns sasistsm, haube sasista un vaditaja puse pacelta uz augsu,, skaisti.
lieta tada, ka gribeju prasit,vis tika sastadits utt, fotografets netika, nezinu kapec,ments man tik iedeva datus,un man jazvana uz apdrosinasanu savu, laikam japastasta kas un ka.
cik ilga laika tas vis notiek? vnk man te jaapaloka lai nestrikejas bampers pret riepam utt, un lampa prieksa izsita.
kko sikak varat paskaidrot,kas ir saskaries. vnk apgaismot mani. paldies.

Ments sastadija protokolu vai jus uzrakstijat saskanoto pazinojumu?
Tev ir jazvana uz vainiga apdrosinasanas kompaniju, nejau savejo, jo vainiga apdrosinasana maksas par bojajumiem.
P.S. lidzjutiba no manas puses :(
RP-96 Audi A6 Quattro 2.8 30V LPG
CV-996 Honda Civic EJ6 B16A2
AUTOSERVISA PAKALPOJUMI JELGAVĀ
Godigais
*
*

Postby woo » 02 Nov 2009, 20:57

sazvanies ar apdrošināšanas biroju, aizbrauc pie viņiem, vērtētājs uz vietas apskatīsies safočēs mašīnu, parādi jebkuru mazāko sīkumu kas sabojāts (man vienreiz dega srs lampiņa panelī, es pateicu ka tā iedegās pēc avārijas, to ari nofočēja un piemeta kādu kapeiku klāt) un tad ~1nedēļu lems cik Tev piķi piešķirt un kādu 2-3nedēļu laikā ieskaita naudu(ja vien nepiekriti lai viņi Tev sataisa), pēc apskates vari sākt pats labot vai darīt dajebko ko vēlies, bet pirms tam gan neko neskrūvē!
ImageImageImageImageImageImageImageImageImage Image
woo
domo addicted

Postby ReyZ » 02 Nov 2009, 21:10

Ments sarakstija protokolu,es tikai paskaidroju,kas sasists utt...
Aptuveni skaidrs,paldies.
nu bet man itka vajag nedaudz atlociit, lai pret riepu nestriikjeejas, ko taa? pirms braucu iekshaa,atsist atpakal ?
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby woo » 02 Nov 2009, 21:12

hah nē, to jau redzēs ka ir salocīts, es domāju tā lai neliec kādu jaunu lukturi iekšā utt...
ImageImageImageImageImageImageImageImageImage Image
woo
domo addicted

Postby ReyZ » 09 Nov 2009, 20:19

Nu tā, sanāca ka manu bandītu apskādēja stāvlaukumā,kamēr pats kačājos. #-o

Re kur dažas bildes, kas pa skādi.

Image
Image
Image

Tatad,iesakiet ko darit ar sparnu, jaunu nemt, vai taisnot?
Ka ari kkur vispar ir iespejams dabut vienu lampu, tada ka man ir? varbut kads sheit pardod angel eyes?
Vel bamperu vajag nedaudz salimet, ir aizgajis, un augspuse ir mazs gabals izgajis.(Kads zin varbut,kas ar to nodarbojas sheit?)
Ka ar kaputs ir nedaudz noskrapets, un shofera puse nedaudz uzcelies uz augshu,bet tas skiet ir no laba sparna.
Ka ari varbut kadu krasotaju zinat labu,ar pienjemam cenam?!
EJ2;EJ9
ReyZ
-
-

Postby RadekSkylark » 09 Nov 2009, 20:32

ReyZ wrote:Nu tā, sanāca ka manu bandītu apskādēja stāvlaukumā,kamēr pats kačājos. #-o

Re kur dažas bildes, kas pa skādi.

Image
Image
Image

Tatad,iesakiet ko darit ar sparnu, jaunu nemt, vai taisnot?
Ka ari kkur vispar ir iespejams dabut vienu lampu, tada ka man ir? varbut kads sheit pardod angel eyes?
Vel bamperu vajag nedaudz salimet, ir aizgajis, un augspuse ir mazs gabals izgajis.(Kads zin varbut,kas ar to nodarbojas sheit?)
Ka ar kaputs ir nedaudz noskrapets, un shofera puse nedaudz uzcelies uz augshu,bet tas skiet ir no laba sparna.
Ka ari varbut kadu krasotaju zinat labu,ar pienjemam cenam?!

Zinu divus - Rolis, Focus ;)
RadekSkylark
*
*

Postby Klusums » 09 Nov 2009, 20:34

edu civicam tas pats gandriiz bija. Pajautaa vinjam ;)
ex FK3 N22A2
ex EG8 D16Z6
Klusums
----
----

PreviousNext

Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)