tas bija tīri salīdzinājums, bez kādiem uzbraucieniem, kā es sapratu Tevis rakstīto.
Šeit jau tālāk par tēmu visdrīzāk kompetenti varētu komentēt Moro, Elektriķis vai vēl kāds, kam bijusi pieredze strādājot uz jaudas stendiem
Gumza wrote:diskusija liela![]()
mans viedoklis, kuram labāk iet nosaka ar skriešanos.
nevis ar papīra vicināšanu.
kur pazūd, tur pazūd, galvenais cik uz ratiem sper ārā.
jo uz strīpas neskatīšos cik tev zs bez kārbas, un pusasīmjo tad tu neno vietas neizkustēsies, un teiksi, bet man ir vairāk zs
![]()
mans skatījums uz to visu.
dev_hdd wrote:Vopšem palasīju visu šo stastu, bez neargumentetiem komentiem un +1 smaiļikiem. Mana uztverē procentuālais jaudas zudums ir skaidrojams ar vienu būtisku faktoru ko tu neņēmi vēra iepriekš - frikcija. Palielinoties dzinēju jaudām tiek palielinata noslodze uz visiem reducējošajiem, pārneses un atbalsta mehānismiem, šajā gadījumā tie ir zobrati un gultņi, kas arī saņem visas slodzes un rada jaudas zudumu. Pieļauju ja aizstāsi visus gultņus, kas iesaistīti jaudas pārvadē uz riteņiem ar keramiskajiem gultņiem, šis zirgu zudums ļoti pat manāmi samazināsies. Tāpat ir jāatceras ka pie lielākām jaudām visi pārvades mehānismi saņem lielākus "stresus", tas ir, notiek aktīvaka detaļu vērpe. Ta pēc savas filazofijas es tev varētu izskaidrot. Neesu ar meha vai indženiera izglītību
!!
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests