Cipans wrote:kasko ir ?
Nowiii wrote:wow ... atklāti sakot neizskatās, ka tas bija sniegs vai ledus ...
Nowiii wrote:wow ... atklāti sakot neizskatās, ka tas bija sniegs vai ledus ...
#MR wrote:pa nakti kāds apdāvinātais nav uzkāpis drīzāk?
Līdzjūtības
Fitto wrote:Nowiii wrote:wow ... atklāti sakot neizskatās, ka tas bija sniegs vai ledus ...
principaa jau rezultaats no taa nemainaas!Kaads tad ir tavs variants?
P.s. Sniegu kriitam uz jumta jau es pats neredzeeju, vienkaarsji tas skita reaalaakais no iespejamajiem variantiem
Nowiii wrote:Fitto wrote:Nowiii wrote:wow ... atklāti sakot neizskatās, ka tas bija sniegs vai ledus ...
principaa jau rezultaats no taa nemainaas!Kaads tad ir tavs variants?
P.s. Sniegu kriitam uz jumta jau es pats neredzeeju, vienkaarsji tas skita reaalaakais no iespejamajiem variantiem
Viss jau varētu būt, ka tas ir ledus, bet šogad es vēl neesmu redzējis lāstekas uz jumtiem. Sniegs, savukārt, neuzkristu šādā veidā. Mans variants, ka tas bija kāds ļaundaris.
laksh wrote:zel tavas mashiinas![]()
Peec tam kad tiksi galaa ar apdroshinaataajiem, nopeerc zilaas lampas ieliec miglniekos, uzreizi buus cits skats uz mashiinu
laksh wrote:zel tavas mashiinas![]()
Peec tam kad tiksi galaa ar apdroshinaataajiem, nopeerc zilaas lampas ieliec miglniekos, uzreizi buus cits skats uz mashiinu
Fitto wrote:laksh wrote:zel tavas mashiinas![]()
Paldies par ieteikumu, bet man pasam patiik kaa izskataas sjobriid(ja neskaita jumtu)
![]()
Biju pie apdrosjinataajiem, sjamie safocheeja, tagad jaagaida, ko izlems. Ceru, ka nestieps gumiju, bet cik dzirdeets, tad noteikti gaidiisju visu meenesi
P.S. JA IR KAADI IETEIKUMI, KUR LABI VAREETU SAREMONTEET MANU SHAIZI ZINOJIET
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest