TomsKandzejs wrote:edu civicam tas pats gandriiz bija. Pajautaa vinjam
pajautaat ko? kaa sasist auto piecreiz?

TomsKandzejs wrote:edu civicam tas pats gandriiz bija. Pajautaa vinjam
ReyZ wrote:Tagad aktivi mekleju headlight, varbut kadam ir ko piedavat!?
Varbut kadam ir labas puses JDM lampa?
Un iesakat kur var nopirkt kadas lampas,bet ne stock?!
Ebay skatijos, tur nekur negrib suutiit uz lv :@
no ebayforums.lv
Tātad, ja kaut ko pasūtam no ES valstīm, tad par muitas problēmām varam aizmirst! Vienalga par kādu summu pērkam! Visticamāk, ka būs jāmaksā PVN tajā valstī no kuras pērkam, jo, lai nebūtu, tad pārdevējam ir jāpierāda, ka prece ir izvesta no valsts, kas dažreiz rada problēmas... Ja pērkam no fiz.pers., tad vispār visas problēmas atkrīt...
Kas attiecas uz trešajām valstīm, tad ir tā: Eiropas Padomes regula (EEK) Nr.918/83, kas izveido Kopienas sistēmu atbrīvojumiem no muitas nodokļiem, paredz atbrīvojumu nekomerciāliem sūtījumiem, kuru vērtība nepārsniedz 45 eiro un mazvērtīgiem sūtījumiem, kuru vērtības nepārsniedz 22 EUR. Taču šo regulu groza ES regula (EEK) Nr. 274/2008, kas nosaka, ka 22 EUR tiek aizstāti ar 150 EUR. Tas nozīmē, ka jebkurš sūtījums, kura patiesā vērtība nepārsniedz 150 EUR ir mazvērtīgs sūtījums, ko neapliek ar ievedmuitu! Un šeit vairs nav starpība vai sūtījums ir privātpersona - privātpersonai vai juridiska persona - privātpersonai... Savukārt likums par pievienotās vērtības nodokli nosaka, ka ar PVN neapliek preču importu, kas netiek aplikts ar muitas nodokli saskaņā ar Padomes 1983.gada 28.marta regulu (EEK) Nr.918/83, ar kuru izveido Kopienas sistēmu atbrīvojumiem no muitas nodokļiem. Tātad līdz 150 EUR problēmu nav nekādu! Ja ir vairāk, tad jau jāsāk domāt... Iespējam manevriem ir, tikai jāpastudē manis pieminētie tiesību avoti.
Kas attiecas uz dāvinājumiem, tad vienīgais, ko atradu ir par kāzu dāvanām - tas ir līdz 1000 EUR, bet ar to prātīgi, kā nekā var viegli pārbaudīt...
ReyZ wrote:Varbut te vel kads zin saitu Lv kur pardod hondai EJ2 headlight?
Stradnieks wrote:Man doma iepirkt šitos http://www.performanceparts.lv/product_ ... cts_id=395 priekš savas '95 caupes. Varbūt kāds ir lietojis(o)? Kādas atsauksmes - vai var noregulēt staru, kas ar šķirbām starp virsbūvi, vai ir gaišākas (ar to pašu spuldzi) par oriģinālajām (kas būtībā man ir pats svarīgākais)? Varbūt arī ReyZ noderēs šī infa.
P.S. Atvainojos, ja nu gadījumā ne tur ierakstiju.
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests