būs kādam noskaudis

Gumza wrote:mazgājot mašīnu kompresija nevar pazust.
būs kādam noskaudis
neapturams wrote:Lai labi ripo! Tāds pats, reāli 1:1 redzēts pie ulbrokas, vālodzēs.
DainisU wrote:Izklausās pēc mana bezsakara ar sadalītāju (rotoru). Bija dzirkstele degvielas relejs nostrādāja un padeva degvielu, bet pēkšņi vairs nešķīlās. Man gan noslāpa braucot.
DainisU wrote:Tieši tā. Iesaku sākt ar sadalītāju. Man arī bija sadalītājs un zobsiksna pēdējie varianti, Bosch diagnostika pārliecināja par sadalītāju..
vilnis wrote:Tu tak sākumā rakstiji,ka dzirkstele bija,tagat atkal baudisi otreiz dzirksteliNu ja tev dzirkstele ir paskaties pēc startēšanas vai sveces ir slapjas vai nav.ja slapjas,tad točna zināsi,ka sprauslas smidzina un sūknis pumpē un tad skaties zobenei metkas.
snowbrd wrote:vilnis wrote:Tu tak sākumā rakstiji,ka dzirkstele bija,tagat atkal baudisi otreiz dzirksteliNu ja tev dzirkstele ir paskaties pēc startēšanas vai sveces ir slapjas vai nav.ja slapjas,tad točna zināsi,ka sprauslas smidzina un sūknis pumpē un tad skaties zobenei metkas.
DainisU video arī ir dzirkstele, bet autiņš neietSveces bija slapjas
Pakalns wrote:snowbrd wrote:vilnis wrote:Tu tak sākumā rakstiji,ka dzirkstele bija,tagat atkal baudisi otreiz dzirksteliNu ja tev dzirkstele ir paskaties pēc startēšanas vai sveces ir slapjas vai nav.ja slapjas,tad točna zināsi,ka sprauslas smidzina un sūknis pumpē un tad skaties zobenei metkas.
maini motoru
snowbrd wrote:Pakalns wrote:snowbrd wrote:vilnis wrote:Tu tak sākumā rakstiji,ka dzirkstele bija,tagat atkal baudisi otreiz dzirksteliNu ja tev dzirkstele ir paskaties pēc startēšanas vai sveces ir slapjas vai nav.ja slapjas,tad točna zināsi,ka sprauslas smidzina un sūknis pumpē un tad skaties zobenei metkas.
maini motoru
Gribu, bet vēl maks neļauj
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests