ohoi tauta!! kā jau ierasts ir atkal skumš stāsts, pat iespējams skumjāks

slinkums rakstīt atkal visu otro reizi - ja kādam ir spēks lasīt tad šeit būs copy paste no vemtpils foruma.
šodien čiviks ticis pie manis mājās :grinning: sīkumos neiespringšu jo viss jau galīgi pie d*** ir, pēc edija piedāvāju krāsot krāsotājam, jā šim pašam meistaram no foruma.(ventspils) Lēnā garā pa pusotru mēnesi uztaisīšot, pēc nedēļu pazvanu prasu kā labi iet, saka ka jumts jau ir sataisīts un viss čotka, vajagot aizvest stiklu lai var samērīt viss vai ir tains tur, nosūtu viņam stiklu. pēc pusotru mēnesi stāsta man pasakas, ka kāds ir nomiris, sēras un pašam iesnas, kakls sāp, nu bēdīgi, es visu to saprotu. tur nu esot ko darīt un vajag vēl laika, nu līdz jāņiem būšot gatovs!! zvanu pēc jāņiem, nū vēl neesot, jo esot sāpoša roka, laikam nabaks paklupa kaut kur, ok pēc nedēļas būšot, mazliet apnika, pazvanīju uz īsto nummuru un noskaidroju ka civikam nav ne reizi nemaz pieskāries un viņs mētājas garāžā visdziļākajā stūrī. tātad zvanu pēc nedēļas cietušajam un pārs dienām un atbilde ir - nū līdz galam viss vel nav nokrāsots, tātad man vis zajebala un braucu pakaļ un rezultāts ir tāds ka pats ir auna piere un tikai gudri skalo smadzenes. Civikam nebija pilnīgi nekā izdarīts pa trīs mēnešu laiku.
Starpcitu vācot kopā redzēju ka kaukas ir tur slīpēts bet kaukā bij pie kājas un nepētīju, atvedot mājās un papētot bij skaidrs ka pēc mana zvana kad braukšu pakaļ sagribējās man kaut ko ieriebt un ar kaut kādu rupju ripu ir sasrkāpējis man vel trakāk nabak čivik - skatīt bildēs. Palielam var jau šim ēzelim salauzt abas rokas un kad nāks vēdinot paduses arā no slimnīcas salauzt abas uzreiz otro reizi, bet man kaut kā pie d***, ja ir tāds taurenis tad ir. Gan jau kāds čigāns uzliks lāstu :haha: Vispār nesaprotu šitos slaistus, piedāvā viņiem darbu, piekrīt paša termiņiem, maksāt maksātu tik cik prasa, bet darbus ne sūda nevēlas darīt, pis tik gumiju. Viņam iedod autiņu un čīkst ka tur ir ko darīt, nu loģiski ja dod visu vāģi krāsot ka tur ir jāpārkrāso viss

kroč bērndārs pilnīgs, pa lielam es vairs nevienam neuzticos un hvz kas ar šito tagat notiks,krāsot vairs nevienam dot netaisos, ļoti žēl īstenībā jo bundža pati par sevi ir pārāk labā stāvoklī, nav nekas pārmetināts , sliekšņi, arkas viss pa svaigo ordžinal. Kādam varbūt ir kāds ieteikums ? tā tur krāsa kas paliek pa plēvi ? vai prosta plēvi ? vai rullītis vai pindzele ? :mrgreen: atvainojos par lamuvārdiem, bet šis ir izņēmumgadījums