Pārjaucu pravodku. Likās, ka sprauslām nav kontakts. Pārlodēju pie viena štekera vadus, kur kādreiz bija pretestību kaste. Tagad ir tā. Pienāk pilnīgi visi kontakti. Sprauslas strādā, dzirkstele ir - nelec

Nowiii wrote:Kautkāda pilnīga mistika.
Pārjaucu pravodku. Likās, ka sprauslām nav kontakts. Pārlodēju pie viena štekera vadus, kur kādreiz bija pretestību kaste. Tagad ir tā. Pienāk pilnīgi visi kontakti. Sprauslas strādā, dzirkstele ir - nelecĪsti vairs nezinu kur, lai turpina
Rīt ielikšu citas sveces. Jāpārbauda, kas ar zobeni.
laksh wrote:Rolis wrote:kaadas ir sveces izskruuveejot aaraa?
![]()
Un dzirksteli ir ne tikai jaaredz, bet arii labi jaadzird, ja tikai redzi bet nedzirdi tad vina var buut pa vaju...?
laksh wrote:laksh wrote:Rolis wrote:kaadas ir sveces izskruuveejot aaraa?
![]()
Un dzirksteli ir ne tikai jaaredz, bet arii labi jaadzird, ja tikai redzi bet nedzirdi tad vina var buut pa vaju...?
Pameegini nomainiit daliitaaju...
Nowiii wrote:Šodien pēc ilgām mocībām tomēr ierūcāsPēdējais posms, pie kura nolēmu pieķerties, bija zobsiksna. Noņemot nost izrādījās, ka tomēr par vienu zobu atpakaļ bija zobene (nav ne jausmas kā tas notika, jo pirms tam visu pārbaudīju). Taču, kad 100% viss bija vietās mašīna tomēr nepieleca. Tad vienīgais variants, kas man palika prātā bija ievilšana ar striķi. Pēc 1,5km viss sāka strādāt. Šobrīd viss ok izņemot tukšgaitu, bet domāju, kad dzinējs piedils tad viss būs ok
Nowiii wrote:Man arī likās maz ticams, bet laikam pēdējā reizē normāli pārlēju. Tagad lec no pus apgrieziena
laksh wrote:kad aaraa bija paari -10 tad man ar neleca, vareeju vilkt cik gribeeju, vienlalga nelecaun tad saneemos un ieliku karstaakas sveces, un vis bumbaas
![]()
Bet tev Nowiii, kas ar briivgaitu? nebuusi palociijis vaarstus ar saviem mega virzuliem..?
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests