Slavixs Civic

Re:

Postby Ziile » 27 Feb 2010, 02:21

ordii wrote:
orcan wrote:
Slavixs wrote:okey par sidzeni buus janjem no tevi snr un tad kko jāsadomā!

Bet atklaju laikam vēl vienu sava auto nepilnību!
Tātad kad grib apmazgāt logu kipa logu mazgājamo šķidrumu smidzina bet logu slotiņas nesāk šancēt, pašam jāslēdz iekšā.. Otrai hondai man itkā automātiski slotiņas kopā iesledzas kad apmazgā stiklu.. tam tā jābut? vai arī tad man kkur jāpsaskatās un kkas jāsamaina? :roll:

tā jābūt parasti nospiežu uz logiem un uz leju tad tīra ar max ātrumu :-D

+1 :-D

-Uz sevi un uz leju :)

Šim tiešām +1

Lai labi ripo! brum brum brum
Ziile

Re: Slavixs Civic

Postby Ziile » 27 Feb 2010, 02:35

samurai wrote:Ļoti veiksmīgi! :shock: Lai gan izskatās, ka ceļš pavisam normāls. Tad jau labi, ka nekas traks nav noticis. :wink:

Pats Jau redzi ka caur mežiņu iet tas ceļš un ļoti liela varbūtība ka bija apledojis, tieši kā arī bija un nedaudz paviļķēja! :?
Ziile

Postby Slavixs » 27 Feb 2010, 04:29

Re5pect wrote:Pats no sevis mētāt nesāk, noteikti kaut ko izdarīja tādu, kas to izsauca, labs segums piedod daudzas vadītāja kļūdas, pat rupjas. Priekšpiedziņas mīnuss, ka nepierasti ir vākt pakaļu, šoziem arī 3x jau esmu ķēris šoku un vācies.

Paveicās, ka "nemētāji" vēl kādus metrus 100, kur ir krūmu puduri.

tas tiesa ka pats no sevis meetaat nesaak, es ar tam negribeeju ticeet, beet sonakt atkal... vispar pabraukt nevar...un galvenais visu laiku uz vienu pusi taa kaa velk, riepaas spiedies visās vienaads viss itkaa ok, protektors - vel 2 ziemas varetu nogāzt! kas par fignju tieshaam nezinu! man pat bail saak palikt braukt ar sho auto! :|
Civic EJ9 1.4 with D16Z6 IM (crashed/sold)
Škoda Octavia 1.6TDI '12 (darba zirgs)
Audi A6 C5 2.5TDI Quattro (7dienas auto)
Slavixs
---
---

Postby Edžus » 27 Feb 2010, 12:33

Slavixs wrote:
Re5pect wrote:Pats no sevis mētāt nesāk, noteikti kaut ko izdarīja tādu, kas to izsauca, labs segums piedod daudzas vadītāja kļūdas, pat rupjas. Priekšpiedziņas mīnuss, ka nepierasti ir vākt pakaļu, šoziem arī 3x jau esmu ķēris šoku un vācies.

tas tiesa ka pats no sevis meetaat nesaak, es ar tam negribeeju ticeet, beet sonakt atkal... vispar pabraukt nevar...un galvenais visu laiku uz vienu pusi taa kaa velk, riepaas spiedies visās vienaads viss itkaa ok, protektors - vel 2 ziemas varetu nogāzt! kas par fignju tieshaam nezinu! man pat bail saak palikt braukt ar sho auto! :|

kau kur neuzsiti ari priekšu, savīrze varbut, noņem riepas priekšējas paskaties vai nav pumpas, paraudi priekšas piekari.Man kad nopirku civicu ari vilka uz vienu pusi nedaudz nomainīju sturepirkstus visas bukses , savirzi tad ari noregulēja,un tagat ir okei
Image
Honda civic EG4 D15/Z6 1992g 1.5 - pārdots
Honda civic EG5 D16Z6 1992g 1.6
Piedāvāju elektromontiera,elektriķa, autoelektriķa pakalpojumus un pārējo kas saistīts ar audio,video, signalizāciju)
Ka ari apsardzes signalizāciju programmēšanu PARADOX,DSC
T. 29665350
Edžus
spamer trying to get 1000 ?
spamer trying to get 1000 ?

Postby RadekSkylark » 27 Feb 2010, 12:41

nu, kā ir ar z6 ieplūdi? ir labāk?
RadekSkylark
*
*

Postby Bo » 27 Feb 2010, 13:06

Slavixs wrote:tas tiesa ka pats no sevis meetaat nesaak, es ar tam negribeeju ticeet, beet sonakt atkal... vispar pabraukt nevar...un galvenais visu laiku uz vienu pusi taa kaa velk, riepaas spiedies visās vienaads viss itkaa ok, protektors - vel 2 ziemas varetu nogāzt! kas par fignju tieshaam nezinu! man pat bail saak palikt braukt ar sho auto! :|

ja velk visu laiku uz labo pusi, tad tas vareetu buut izskaidrojams ar to, ka celjsh apledojis, un auto sliid vienkaarshi nost.
Civic FN2
ex. Accord CN1 N22A
ex. Civic EG8 D15Z3
ex. Accord CC7 F20Z1
borissb[at]inbox.lv
------------------------
Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stacionary, that's what gets you. (c)Clarkson
Bo
LHK ex-biedrs

Postby oskarsx » 27 Feb 2010, 13:39

Bo wrote:
Slavixs wrote:tas tiesa ka pats no sevis meetaat nesaak, es ar tam negribeeju ticeet, beet sonakt atkal... vispar pabraukt nevar...un galvenais visu laiku uz vienu pusi taa kaa velk, riepaas spiedies visās vienaads viss itkaa ok, protektors - vel 2 ziemas varetu nogāzt! kas par fignju tieshaam nezinu! man pat bail saak palikt braukt ar sho auto! :|

ja velk visu laiku uz labo pusi, tad tas vareetu buut izskaidrojams ar to, ka celjsh apledojis, un auto sliid vienkaarshi nost.

varbuut savirze, vai kaada viena riepa mazliet bremzee ;)
Turpinās bagāžnieka tīrīšana:

* Lukturi civic priekshejie,vardei (95-98g) 50Ls
* First 9" 1000W 20Ls
*
oskarsx
_
_

Postby Slavixs » 27 Feb 2010, 14:31

Edžus wrote:
Slavixs wrote:

kau kur neuzsiti ari priekšu, savīrze varbut, noņem riepas priekšējas paskaties vai nav pumpas, paraudi priekšas piekari.Man kad nopirku civicu ari vilka uz vienu pusi nedaudz nomainīju sturepirkstus visas bukses , savirzi tad ari noregulēja,un tagat ir okei

met tieshi aizmuguri, itkaa uz rokjenes ietu!

aa viens kkurs teica vai neesu uz rokenes gaajis, jaa uz 110 es raushu rokeni uz celja, kaa tad! :D
Slavixs
---
---

Postby gekons » 02 Mar 2010, 03:20

man arī velk dupsīti uz labo pusi :D
norakstu to uz:
savirzi
buksēm.

kgan, aizmugurē viņas ir bezmaz visas jaunas, nu okej, nemelošu pats sev, ne visas.
riepas labas, diski viss čotka.

bet nu pa šitām šosejām ar ledu, ja godīgi man ir bail braukt, ir apnicis nonstop stresiņā, jo pat uz 60 dupsis slīd ārā. Uz sausa, vispār neko nekur nevelk.
gekons
---
---

Postby Slavixs » 02 Mar 2010, 08:51

vot man arii taadas aizdomas, lai shis sniegs nokuust, un pirms paarkaapshanas uz vasaras chiibaam jaaizdzen uz servi buus lai samaina bukses, mosh amjus jo arii vairs nav nekas labs, un veel saregulee savirzi/saveersumu...

ieprieksh paspiideeja doma paardot/mainiit autinju, bet negribas, jo kaa pa pilseetu shtas ir vnk ideals auto...
Slavixs
---
---

Postby Pakalns » 02 Mar 2010, 12:32

da tas normaali. man ar ar savu melno arii ir jautra braukshana :D vismaz aizmigt nevar. zinu ka pie vainas ir savirze un aizmugureejaas bukses
Honda civic sedan Ed4 - summer party car
Honda crx ed9 B16A1 - iedod kārbu
Kymco super 9 50 LC - drink & drive
Toyota carina 2.0D - (kaput)??????
VAZ 2103 1.6 1974.g - marineejaas
Pakalns
LHK biedrs - maigais zefīriņš
LHK biedrs - maigais zefīriņš

Postby Slavixs » 04 Mar 2010, 22:31

Labs vakars. :) Atceros kautkur bija latviešu valodā netā aprakstīts viss par autu lampām to standartiem utt. Man interesē miglas lukturu stara pareiza noregulēšana, bet arī tur bija citi visādi noteikumi! Kāds nevarētu izpalīdzēt un atgādināt kas tas bija par saitu? Paldies. :)
Slavixs
---
---

Postby 1charly » 07 Mar 2010, 22:24

Tā arī neatbildēji kā ir ar d16z6 ieplūdi,labāk,degvielu vairāk neēd?
Honda Civic ek4 1.6 vti (b16a2)
Honda Civic ej9 1.4i (d14a3) inžektors (ex)
Honda Civic eg3/1.3 karburātors (ex)
1charly
_
_

Postby Slavixs » 07 Mar 2010, 22:32

1charly wrote:Tā arī neatbildēji kā ir ar d16z6 ieplūdi,labāk,degvielu vairāk neēd?

kaa ta ne? Iet labaak, itseviski jūtams labāks cēliens augstākos apgriezienos (virs 4k rpm) un otrajā un trešajā ātrumā! Max speed vēl neesmu čekojis, bet nav arī kur nočekot! Bet iepriekš kad nopirku max bija 140 km/h (biju pārsteigts ka neiet 160 kā teh. spec. minēts) tagad 150-160 var mierīgi braukt un vēl var iespiest...! Par degvielas patēriņu, itkā dižu izmaiņu nav, bet gan jau ka ēd vairāk! Par patēriņu vispār šim autiņam nesūdzos! Vispār viss atkarīgs no braukšanas stila, es parasti mierīgi nebraucu! :smt006
Slavixs
---
---

Postby vilnis » 07 Mar 2010, 22:48

Slavixs wrote:
1charly wrote:Tā arī neatbildēji kā ir ar d16z6 ieplūdi,labāk,degvielu vairāk neēd?

kaa ta ne? Iet labaak, itseviski jūtams labāks cēliens augstākos apgriezienos (virs 4k rpm) un otrajā un trešajā ātrumā! Max speed vēl neesmu čekojis, bet nav arī kur nočekot! Bet iepriekš kad nopirku max bija 140 km/h (biju pārsteigts ka neiet 160 kā teh. spec. minēts) tagad 150-160 var mierīgi braukt un vēl var iespiest...! Par degvielas patēriņu, itkā dižu izmaiņu nav, bet gan jau ka ēd vairāk! Par patēriņu vispār šim autiņam nesūdzos! Vispār viss atkarīgs no braukšanas stila, es parasti mierīgi nebraucu! :smt006

tu uzskati par normālu to,ka ātrāk pa 140km/h neiet tas civics?Pēc maniem ieskatiem jebkuram civicam ar daudz maz normālā kārtībā motoru nu 180km/h vajadzētu izmocit.Tā kā meklē kas pie vainas :-D
Būs tev kā vienam penčukam kas no mana čoma civicu nopirka kuram bija spidometrs jūdzēs.Viņš aizdzina to auto uz bensonu pie V1 un teica lai saremontē,jo ātrāk pa 110/kmh negrib auto ātrāk skriet.V1 iztestēja un saprata,ka večuks tā normāli močī #-o :mrgreen:
vilnis
----
----

PreviousNext

Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)