Slavixs wrote:a netā laikam nekur neatrast manuāli latviešu valodā?
Slavixs wrote:nu es angļu valodu diezgan labi saprotu, domāju ka bez vārdnīcas ar tiktu galā. Lieta tāda ka man manuālis vācu valodā. A netā neko pagaidām neesmu atradis, arī angļu. Laikam švaki meklēju.
Slavixs wrote:laikam esmu ieberzies... krch 3dien biju aizdzinis auto uz apkopi... un uz savirzes stenda kosnatējām ka auto ir bijis pamatīgi sists. Nu visvairāk itkā ir cietusi priekšas labā puse, tāpēc arī tur ir mainīta fara! Nu neko, laikam jāsamierinās! Bet nu sataisīta vinja ir tīri normāli! Vismaz neviens vēl nebija pamanījis, līdz pieslēdza pie stenda.. Un savirzi arī perfekti nenoregulēt bija.. nu tas tā
Un vēl.. Tā kā faras nedaudz atšķiras, tad vai šim Civim var peimeklēt faras ar "eņgeļacīm"? bet tā lai ir visi E marķējumi, un lai tehiskajā apskatē nav nekādu problmemu!
Slavixs wrote:laikam esmu ieberzies... krch 3dien biju aizdzinis auto uz apkopi... un uz savirzes stenda kosnatējām ka auto ir bijis pamatīgi sists. Nu visvairāk itkā ir cietusi priekšas labā puse, tāpēc arī tur ir mainīta fara! Nu neko, laikam jāsamierinās! Bet nu sataisīta vinja ir tīri normāli! Vismaz neviens vēl nebija pamanījis, līdz pieslēdza pie stenda.. Un savirzi arī perfekti nenoregulēt bija.. nu tas tā
Un vēl.. Tā kā faras nedaudz atšķiras, tad vai šim Civim var peimeklēt faras ar "eņgeļacīm"? bet tā lai ir visi E marķējumi, un lai tehiskajā apskatē nav nekādu problmemu!
Slavixs wrote:sveiki! man ir jautājums... cik grūti vai viegli ir izjaukt un salasīt priekšējos bremžu suportus (ja tā pareizi viņus sauc)! Vnk ir pasūtīti lietie diski, un es gribu viņus nokrāsot, jo ir nedaudz aprūsējuši, bet gribas lai viss ir kārtīgi! Tad nu var kāds man palīdzēt ar kādu padomu?
Timeless wrote:Nav obligāti jājauc ārā. Krāso tāpat, laiks 15 min. kartam suportam un būs
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests