Lincx wrote:Hmm gadijaas tada lieta... Man akalumatora kleme mashinai bija loti valiiga un dazreiz vnk izkusteejaas atstajot mashinu bez elektribas.... Bet tagad sanaca taa ka aizsleegties vina aizsleedzaas, un tad laikam ta kleme ka bus izkustejusies... nu tagad nestradaa signalizacija. Un bez siganlizacijas vinu vairs nevar atsleegt valaa.. Atslegu atslegas cauromos pat iebazt nevar...
Tatad problema ka nevaru tikt mashinaa vai arii atvetr kapotu... Kadam nav kadas idejas kaaa EG var atvert kapotu no arpuses? vai arii salona tikt iekshaa?
Lincx wrote:Hmm gadijaas tada lieta... Man akalumatora kleme mashinai bija loti valiiga un dazreiz vnk izkusteejaas atstajot mashinu bez elektribas.... Bet tagad sanaca taa ka aizsleegties vina aizsleedzaas, un tad laikam ta kleme ka bus izkustejusies... nu tagad nestradaa signalizacija. Un bez siganlizacijas vinu vairs nevar atsleegt valaa.. Atslegu atslegas cauromos pat iebazt nevar...
Tatad problema ka nevaru tikt mashinaa vai arii atvetr kapotu... Kadam nav kadas idejas kaaa EG var atvert kapotu no arpuses? vai arii salona tikt iekshaa?
Lincx wrote:Kaads nezin gadijumaa, kaads ir D16Z6 klanu garums, un pirksta diametrs? Paldies jau ieprieksh!
Lincx wrote:Butu baigi labi, ja Tu to varetu izdariit. Vnk iespejams sanaks ielikt citas iekshas motoraa, bet isti nezin u vai derees. Nu, ja sanak izmeri, busu pateiciigs!
Lincx wrote:Ieliekot par 1mm isakus klanus var samazinat kompresiju. tas ir nepiecieshams, lai uzliktu turbo.... Tik nezin vai ta sanaaks!
laksh wrote:paskat sho video, vinam kompresija 9:1http://www.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests