Slavixs wrote:Un man ir jautājumi:
1. Man teica ka centrālā atslēga ir, bet kko nestrādā, un drošinātāji ar visi veseli.. tatad viņas nav?
2. Vēlos uztaisīt otru atslēgu! Bet vai to var tā tik viegli izdarīt? Nav viņam kaut kāds imobilaizers iekšā tajā atslēgā?
3. Un kas vēl man būtu jāzin par šo Civiku?
Apsveicu! Kur latvija atrodies?
Atbildot uz taviem jautajumiem:
1. Iespejams centralatslegas motorinji nomirushi(ja tev tadi vispar ir.... ta tad kad jauksi durvis apsties vai tev tadi ir!), aizbrauc uz servi lai apskatas...(nezinu ka to savadak notestet vai motorinji ir beigti, bet laikam, ja jau durvis stav un nestrada, tad autoelektriki tev visu sataisis + ja liksi signalizaciju, vari to apvienot... varu tev iedot adresi kur par sakarigam summam tev visu sataisiis un nebus problemas

)
2. Mierigi var uztaisiit! Maskavas iela es savam taisiju... ja velies precizak zinat kur PM!
3. Nu tas jau ko te dazi teica, rupejies par hadeni laicigi, tad kalpos ilgi, motors labs (kaut ari nemotors) ar to shaubos vai tev bus problemas, rusa ari medz iemesties arkas... taka tiesham iesmere ar kautko, lai nemetas!
Ja gribas nedaudz njipraku, tad vari uztaisit nelielus uzlabojumus - no 1.4i(75hp) dabut 1.4is(90hp)! Ka to izdarit vari atrast sheit
http://lhk.datnex.lv/forums/viewtopic.php?t=9671&postdays=0&postorder=asc&start=0, vai ari man PM, jo man tieshi tagad ir lieka shi metala plaksnite, kas taisa brinumus
Novelu lai labi ripo, neluzt un kalpo ilgi