Velejos sasveicināties un iepazīstināt sevi.
Studjeju es RTU, automobīļu transportā, tātad esmu ieinteresets mašīnās un rokas man aug no pareizās vietas

Aizgājušo gadu nobraukāju ar Audi 80 Avant, 2.0 benzīns(eda gan kā mežonis), mašīna jau nebija peļama bet finanses bij par švaku lai uzturetu, uz ziemassvetkiem tika pārdots par kapeikām kā dāvana

Piecus menešus atpakaļ tika iepirkts šāds eksemplārs

Honda Civic MA8 D14A2 1995.g.
Kā studentam, vienkārši, neko vairāk ar neprasās

Uz doto brīdi rūsiņa ir parādījusies tikai aizmugurejā labajā arkā, un pedejās auto celšanas reize uzradās caurums kreisajā slieksnī...

Līdz šim esmu uztaisījis "basic service":
1.nomainīta eļļa, tai skaitā eļļas filtrs(iepriekšejais filtrs gan ne par ko negribeja nākt nost, nācās izmantot veco paņemienu garš skrūvgriezis caur filtru

2.visi filtri, ieskaitot salona filtru kas mani pārsteidza jo kondicioniera šim verķim nav
3.vārsta vāka blīve ar riņķiem ap svecvadu caurumiem
4.bremžu kluci priekšā un loki aizmugure
5.sveces
6.nācās gan uz ziemu nomainīt vel sadalītāja vāciņu ar rotoru jo mitrā laikā gan lekt negribeja
Visi lielie sīkumi padarīti, vasara tuvojās un sāku jau meklet skaistus diskus, bet domāju un nevaru izdomāt r16 or r15?
Nākotnes plāni šai skaisti zaļajai mazulītei gan nav nekādi lielie, bet nu gribās jau daudz ko, sākumam gan pietiks savest kārtībā salonu: nokarājušies griezti, velos ielikt elkoņ balstu, nomainīt stūri pret kaut ko nesaplestu, pārmetināt sliekšņus un aizmugure arku un tad jau tālāk dzīvosim redzesim