Bamperi, spoileri, virsbūves modifikācijas, krāsošana, interjers, diski, utml. | Bampers, spoilers, bodywork, painting, interior, rims, etc.
by Dainis » 16 May 2007, 19:46
es kādreiz, (iepriekšējai mašīnai (esošajai tas viss ir priekšā sestdien

)), lietoju arī COLOUR BACK no turtles.. to divas reizes gadā.. pirms ziemas un pēc ziemas, jo pa ziemu visādi sāļi klāt salīp utt.. ar vasku divas reizes mēnesī... manuprāt pietiek.. ļoti forši ir lietainā laikā pēc vaskošanas un arī visu laiku, piles virsū neturas un arī mazgāt ir vieglāk.. nevajag īpaši slaucīt pēc mazgāšanas, jo liekais ūdens notek tik un tā..
es par vaskošanu un divas reizes gadā arī krāsas atjaunotāju...

-

Dainis
- Redline achieved !!!

-
by shakadimas » 17 May 2007, 08:06
24caratgold wrote:es kādreiz, (iepriekšējai mašīnai (esošajai tas viss ir priekšā sestdien

)), lietoju arī COLOUR BACK no turtles.. to divas reizes gadā.. pirms ziemas un pēc ziemas, jo pa ziemu visādi sāļi klāt salīp utt.. ar vasku divas reizes mēnesī... manuprāt pietiek.. ļoti forši ir lietainā laikā pēc vaskošanas un arī visu laiku, piles virsū neturas un arī mazgāt ir vieglāk.. nevajag īpaši slaucīt pēc mazgāšanas, jo liekais ūdens notek tik un tā..
es par vaskošanu un divas reizes gadā arī krāsas atjaunotāju...

čakls gan! 2x mēnesī vaskot -- man tik bieži pat vienkārši mazgāt nesanāk

-
shakadimas
- -

-
by Dainis » 17 May 2007, 19:10
shakadimas wrote:čakls gan! 2x mēnesī vaskot -- man tik bieži pat vienkārši mazgāt nesanāk

es jau rakstīju, ka iepriekšējam autiņam.. tagadējam pusgadu neesmu ķēries ar vaskiem klā... laika nav.. sestdien būs.. viss tiks darīts..

un.. tas ir to vērts..
-

Dainis
- Redline achieved !!!

-
Return to Izskats | Appearance