shakadimas wrote:ja jau čakars šā kā tā pamatīgs, moš ir vērts padomāt par kādu citu paneli, nevis crx. piemēram, no jaunā čivika?!
Šis ir daiļš, noteikti panelis dārgāks par pašu crxu

Nils wrote:TA runajot pa to OBD0 un OBD1 un arii pat OBD2 kas vajadizgs panelim... lieta pati atrisinajas , kad ieraudizju ka viens pardod pareju no OBD2 uz OBD1 tad paskatijos taja web lapa [ko vinsh bija minejis]un tur piedavajas pareja kas ir no OBD0 uz OBD1 tā tad prob ar OBD butu atrisinata va ne?[protams ja es iegadashos pareju!..]
samurai wrote:Nils wrote:TA runajot pa to OBD0 un OBD1 un arii pat OBD2 kas vajadizgs panelim... lieta pati atrisinajas , kad ieraudizju ka viens pardod pareju no OBD2 uz OBD1 tad paskatijos taja web lapa [ko vinsh bija minejis]un tur piedavajas pareja kas ir no OBD0 uz OBD1 tā tad prob ar OBD butu atrisinata va ne?[protams ja es iegadashos pareju!..]
droshi vien ka mans sludinaajums..![]()
Nil- man kkaa liekas ka ar kompja paareju nepietiks lai visu panelii saspraustu pareizi..![]()
Tu laikam neko neesi sapratis.. tev tur visi vadi jaavelk savaadaaki... nevis tikai kompa vads..
Un tas buus taads chakars......
Drifter wrote:Ja gribi labu padomu,tad nonjem nost to paneli,ka kads te Tev teica(Respect vinjam),panjem stiklskiedru,visu nepieseshamo un ar panelja bazi izdari to ko gribi redzet,vienkarshaka valoda pateikt-matricu.Panjem,ka daudzi citi,to dara led lampinjas,labu audumu vai adu,dazhas glamuras lietinjas un viss...Garanteju,ka tas bus labaak un dabiski skatities,nevis panelis no del sol.. LABS DARBS-LABS IZSKATS...
Nils wrote:Drifter wrote:Ja gribi labu padomu,tad nonjem nost to paneli,ka kads te Tev teica(Respect vinjam),panjem stiklskiedru,visu nepieseshamo un ar panelja bazi izdari to ko gribi redzet,vienkarshaka valoda pateikt-matricu.Panjem,ka daudzi citi,to dara led lampinjas,labu audumu vai adu,dazhas glamuras lietinjas un viss...Garanteju,ka tas bus labaak un dabiski skatities,nevis panelis no del sol.. LABS DARBS-LABS IZSKATS...
padoms labs![]()
p.s. vai var atsevišķi stiklšķiedras spaktelim dabut cietinātāju? ja var tad kur? un kada ~ cena?
Return to Izskats | Appearance
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests