crx panelis

Bamperi, spoileri, virsbūves modifikācijas, krāsošana, interjers, diski, utml. | Bampers, spoilers, bodywork, painting, interior, rims, etc.

Postby Elan » 10 Jul 2007, 17:31

shakadimas wrote:ja jau čakars šā kā tā pamatīgs, moš ir vērts padomāt par kādu citu paneli, nevis crx. piemēram, no jaunā čivika?!

Image

Šis ir daiļš, noteikti panelis dārgāks par pašu crxu :-D
'04 Accord 2.2 i-CTDI
Elan
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Nils » 10 Jul 2007, 21:15

ok sk! tnx kas palidzeja! kad dabushu sakshu litk tad jau foruma bus topiks ;)

p.s. tiem kuri man te gudri muldeja utt novelu jums - kaut jus aita ieskrietu un govs ķēdē pakārtos :-D
Nils
-
-

Postby Lincx » 14 Jul 2007, 21:31

Kāds labums/krutums no Del-Sol paneļa? Man, piemēram patīk mans paneļa pārveidojums! 8-) Katram gaume savādāka! :-D Sorry ka bildes nav īsti pareizas, bet citas patreiz nav, un ja ieskatās tad var redzēt paneļa pārveidoto, no liekā atbrīvoto versiju.

Image

Image

Image
Lincx
*
*

Postby Nils » 27 Jul 2007, 21:49

TA runajot pa to OBD0 un OBD1 un arii pat OBD2 kas vajadizgs panelim... lieta pati atrisinajas , kad ieraudizju ka viens pardod pareju no OBD2 uz OBD1 tad paskatijos taja web lapa [ko vinsh bija minejis]un tur piedavajas pareja kas ir no OBD0 uz OBD1 tā tad prob ar OBD butu atrisinata va ne? ;) [protams ja es iegadashos pareju!..]
Nils
-
-

Postby auddi » 28 Jul 2007, 09:05

ta tu gan esi taalu ticis jau ar sawu superprojektu :) :) :) varbuut ap 2009g buus gataws :D :D :D :D
auddi

Postby Nils » 28 Jul 2007, 10:44

auddi wrote:ta tu gan esi taalu ticis jau ar sawu superprojektu :) :) :) varbuut ap 2009g buus gataws :D :D :D :D

bet vismaz bushu [ maby ] :D
Nils
-
-

Postby auddi » 28 Jul 2007, 10:55

Nils wrote:
auddi wrote:ta tu gan esi taalu ticis jau ar sawu superprojektu :) :) :) varbuut ap 2009g buus gataws :D :D :D :D

bet vismaz bushu [ maby ] :D
bet 2009g jau tew buus sagribeejies panelis no Preluudes :D :D :D varbuut... :D
auddi

Postby samurai » 28 Jul 2007, 20:19

Nils wrote:TA runajot pa to OBD0 un OBD1 un arii pat OBD2 kas vajadizgs panelim... lieta pati atrisinajas , kad ieraudizju ka viens pardod pareju no OBD2 uz OBD1 tad paskatijos taja web lapa [ko vinsh bija minejis]un tur piedavajas pareja kas ir no OBD0 uz OBD1 tā tad prob ar OBD butu atrisinata va ne? ;) [protams ja es iegadashos pareju!..]

droshi vien ka mans sludinaajums.. :-D

Nil- man kkaa liekas ka ar kompja paareju nepietiks lai visu panelii saspraustu pareizi.. :roll:
Tu laikam neko neesi sapratis.. tev tur visi vadi jaavelk savaadaaki... nevis tikai kompa vads..
Un tas buus taads chakars......
:smt023 LHK filmas teaser - http://www.youtube.com/watch?v=HaX5ERw0DwE
"where an average B series setup ends, a K setup begins." :smt116
Honda Integra TypeR K24/K20 incoming..
Honda Civic EJ9 D14A3 SOHC non-VTEC TURBO (197hp) - Ex
Honda Civic EF D15B SOHC non-VTEC (102hp) - Ex
Honda Marine BF2.3B (2.3hp) - on water
samurai
LHK Biedrs - Niggačika

Postby Nils » 28 Jul 2007, 22:50

samurai wrote:
Nils wrote:TA runajot pa to OBD0 un OBD1 un arii pat OBD2 kas vajadizgs panelim... lieta pati atrisinajas , kad ieraudizju ka viens pardod pareju no OBD2 uz OBD1 tad paskatijos taja web lapa [ko vinsh bija minejis]un tur piedavajas pareja kas ir no OBD0 uz OBD1 tā tad prob ar OBD butu atrisinata va ne? ;) [protams ja es iegadashos pareju!..]

droshi vien ka mans sludinaajums.. :-D

Nil- man kkaa liekas ka ar kompja paareju nepietiks lai visu panelii saspraustu pareizi.. :roll:
Tu laikam neko neesi sapratis.. tev tur visi vadi jaavelk savaadaaki... nevis tikai kompa vads..
Un tas buus taads chakars......

yep ;)
Nils
-
-

Postby Drifter » 09 Oct 2007, 21:35

Ja gribi labu padomu,tad nonjem nost to paneli,ka kads te Tev teica(Respect vinjam),panjem stiklskiedru,visu nepieseshamo un ar panelja bazi izdari to ko gribi redzet,vienkarshaka valoda pateikt-matricu.Panjem,ka daudzi citi,to dara led lampinjas,labu audumu vai adu,dazhas glamuras lietinjas un viss...Garanteju,ka tas bus labaak un dabiski skatities,nevis panelis no del sol.. LABS DARBS-LABS IZSKATS... :!:
Drifter

Postby Nils » 11 Oct 2007, 17:01

Drifter wrote:Ja gribi labu padomu,tad nonjem nost to paneli,ka kads te Tev teica(Respect vinjam),panjem stiklskiedru,visu nepieseshamo un ar panelja bazi izdari to ko gribi redzet,vienkarshaka valoda pateikt-matricu.Panjem,ka daudzi citi,to dara led lampinjas,labu audumu vai adu,dazhas glamuras lietinjas un viss...Garanteju,ka tas bus labaak un dabiski skatities,nevis panelis no del sol.. LABS DARBS-LABS IZSKATS... :!:

padoms labs :)

p.s. vai var atsevišķi stiklšķiedras spaktelim dabut cietinātāju? ja var tad kur? un kada ~ cena?
Nils
-
-

Postby Eddy » 11 Oct 2007, 17:15

Nils wrote:
Drifter wrote:Ja gribi labu padomu,tad nonjem nost to paneli,ka kads te Tev teica(Respect vinjam),panjem stiklskiedru,visu nepieseshamo un ar panelja bazi izdari to ko gribi redzet,vienkarshaka valoda pateikt-matricu.Panjem,ka daudzi citi,to dara led lampinjas,labu audumu vai adu,dazhas glamuras lietinjas un viss...Garanteju,ka tas bus labaak un dabiski skatities,nevis panelis no del sol.. LABS DARBS-LABS IZSKATS... :!:

padoms labs :)

p.s. vai var atsevišķi stiklšķiedras spaktelim dabut cietinātāju? ja var tad kur? un kada ~ cena?

Nu Nil...
Atkal tu droši vari lietot googli un apzvanīt veikalus, kas tās štelles tirgo :wink:
Image
Eddy
Post limit reached -we'll ban you soon
Post limit reached -we'll ban you soon

Postby Nils » 11 Oct 2007, 18:43

labi neprasishu no shim lietam neko vismaz shaja foruma jo 100% kads teiks lai skatas google.. or vel neizn kur.. nevis kko pateiks no savas pieredzes..!kur labak utt..

paldies! :smt085
Nils
-
-

Postby Drifter » 12 Oct 2007, 18:09

:!: Nenjem galva.Vinjsh tikai pajokoja...No stiklskiedras es Tev varu dot padomu...Pie manis,vai Standox veikala(Brivibas un Pernavas krustojuma,pie Statoila) tu vari nopirkt tadu Standox shpachtel for zink...vinja der gan visadu metalluzhnju shpakteleshanu gan stiklskiedras matricas....tur bundzha ir 2 kg...domaju ka ar vienu bundzhu pietix...Vinjai cietinatais iet uzreiz..tur proporcija 50:1...Shaja foruma tuse labi cilveki,vienkarshi,ka mes krievi sakam:"Ne podjebjesh-ne prozhivjesh) :lol: :lol: :lol: :!:
Drifter

Postby Nils » 05 Nov 2007, 18:23

atradu neta...

Image
Nils
-
-

PreviousNext

Return to Izskats | Appearance