tātad esmu sadabūjis kontaktus par diezgan lētām naudām, ja sūta vairāk par vienu pāri. ja ir kādam vēlme, tad varam uzsūtīt, komplekts uzreiz lētāks + shippings uzreiz uz pusi lētāks
what`s inside:
2 morimoto mini bi-xenon projektori
2 gutling gun uzlikas kas noslēpj projektoru - shrouds, bezzels
nepieciešamais kits uzstādīšanai, tas ir nenormali vienkārši uztaisīts, projektors praktiski nāk vecās spuldzes vietā, to izņemam, projektora aizmugurējo patronu izliekam cauri spuldzes vietai un otrā pusē nostiprinam ar uzgriežņiem kas nāk komplektā un no priekšas uzliek uzliku un viss gatavs. vairs nekādas jobatorijas, kā es iepriekš zāģēju savus lukturus.
komplektā ietilpst pārejas priekš H4/H7 spuldzēm
pašam vajadzīgs: HID ballasti, H4/H7 xenon spuldzes. nav vajadzīgas bi-xenon spuldzes, jo projektors strādā uz aizkaru princispa, t.i spuldze deg visu laiku, bet lai pārslēgtos uz tālajiem tiek atvērts aizkars kas staru vairs negriež un laiž pa visu projektoru. un stars ir vnk fantastisks, riktīgi ass un neizplūdis un veido to zilo atspīdumu kur sāk veidoties stars, jebkurš poršs apskaudīs jūs

te būs dažas bildes

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Y0Cp4vnbJFw[/video]

te ir Morimoto, fx clear=Infinity un Tl-zkw=S2000 projektoru salīdzinājums, bet tie abi pārējie ir single beam, morimoto ir bi-xenon

un te ir pilnīgākie taiwānas mēsli, kuri saucas G1 G2 vai G3 tos ari var nopirkt ebay kā retrofit lēcas un vi'[nus liek visos ķīniešu lukturos, jā tajos kur ir enģeļ acis, daudz led spuldzītes utt...

tātad es sev ņemu pāri ar šīm lēcām, ja kādam ir vēlme varam sūtit vairākus pārus un būs krietni izdevīgāk, par uzstādīšanu varu pakonsultēt, vai varam taisīt kopā, bet atkārtoju, šiem projektoriem tas ir elementāri, kā divus pirkstus apm**t

cenas svārstas atkarībā no tā cik ir sūtīt gribētāju, ja kas PM