Pooky wrote:Šonakt ap plkst. 3.30-4.00 no rīta pir ģildes ēkas, Vecrīgā. 5 dakteri pālī nospārdīja Hondu. Skāde, par laimi, ir tikai vizuāla no zoles nospiedumiem un bez buktēm, bet pulēt nāksies tāpat.
Bez tam pāris stundas atpakaļ kaut kādi pidarasi vēl centušies pie luksafora ielauzties Hondā, kad Aija brauca.
Attiecībā uz tiem 5 dakteriem, kas nospārdīja Hondu:
Ja kāds no Jums lasa šo ziņu, esmu atvērts to nepatiku vēlreiz uzklausīt dzīvē! Spriežu pēc tā, ka bija atplēsta viena uzlīme uz aizmugurējā stikla (R18A1), kura atrodas tieši virs hondaclub.lv uzlīmes.
Vadoties pēc visa augstāk minētā un apskatot vasaras bildes sapratu, ka pilnīgi clean snowflake izskatās 10 times better par CCPD, līdz ar to visas CCPD melnās uzlīmes ir likvidētas.
Savu iebūvēto policijas sirēnu varu pārdot kādam, ja ir tāda vēlme
Agresiivs auto piesaista agresiivus cilveekus!
Bet ja godiigi, tad shitaadu pedinjus vajag ar ritenjatsleegu apstraadaat un turpat sakraut kaudzee... Runaajot par ielaushanos mashiinaa, man taa bija pirms kaadiem 4 gadiem pie Nacionaalaa teaatra. Staaveeju naktii pie luksofora taadaa puskomaa, peekshnji atveras durvis un mani raujt kaut kaads pedinjs aaraa, bet laikam neaptveera, ka meegjina vilkt 105kg, piedevaam, kuri ir piesieti pie taburetes ar droshiibas jostu. Rezultaataa es dikti sadusmojos, un sagraabu jaunieti aiz jakas un taa jaudiigaak paraavu pret mashiinu... Dzirdeeju taadu kaa buukshkji pret jumtu, un peekshnji urljaaks apseedaas uz asfalta. Taa kaa bija iededzies zaljais signaals luksoforaa, es aizveeru durvis, uzspljaudams urljaakam, un leeni, praatiigi aizbraucu no incidenta vietas... Normaalaa formaa buutu gan bijis jaaizkaapj aaraa un ar 50. numuru kaloshaam jaaizmiica fizionomija...