9800LVL BensonsAuto bija gatavs no manis viņu paņemt un ielikt Mazlietoto auto placī. Es pateicos par sadarbību un teicu, ka nenodarbojos ar labdarību, lai nepilnu 2 gadu laikā zaudētu uz pēdējo Honda Civic modeli 7000EUR

Pooky wrote:Šodien BensonsAuto atbildēja un manu piektdienas pieteikumu par novērtēšanu priekš BensonsAuto mazlietoto auto tirgus plača
9800LVL BensonsAuto bija gatavs no manis viņu paņemt un ielikt Mazlietoto auto placī. Es pateicos par sadarbību un teicu, ka nenodarbojos ar labdarību, lai nepilnu 2 gadu laikā zaudētu uz pēdējo Honda Civic modeli 7000EUR
Pooky wrote:Šodien BensonsAuto atbildēja un manu piektdienas pieteikumu par novērtēšanu priekš BensonsAuto mazlietoto auto tirgus plača
Eddy wrote:Pooky wrote:Šodien BensonsAuto atbildēja un manu piektdienas pieteikumu par novērtēšanu priekš BensonsAuto mazlietoto auto tirgus plača
Pa 13k eiro ņemu.
:Edit: Nē, pa 11k.
Pooky wrote:60 000km
Ir bijis uzsists spārns, kuru uzlika jaunu
Autobuss pastūma uz atpakaļu, salika jaunu bamperi, resti, kapotu
Es pastūmu vienu SAAB, nomainīju resti jaunu, bemperi varēja pārkrāsot. Pārējais viss kārtībā
vairāk problēmas nav bijušas
Par 10 000LVL, Latvijā nevar nopirkt exec komplektācijas jauno Civic'u. Aizmirstam par tādām muļķībām
aizmirsti piebilst, ka ar skrūvgriezni sačakarēts salons (par ko pats visu laiku īdēji) un kūši pa visu priekšējo paneli mētājas.Pooky wrote:60 000km
Ir bijis uzsists spārns, kuru uzlika jaunu
Autobuss pastūma uz atpakaļu, salika jaunu bamperi, resti, kapotu
Es pastūmu vienu SAAB, nomainīju resti jaunu, bemperi varēja pārkrāsot. Pārējais viss kārtībā
vairāk problēmas nav bijušas
Par 10 000LVL, Latvijā nevar nopirkt exec komplektācijas jauno Civic'u. Aizmirstam par tādām muļķībām
Pooky wrote:Manai Hondai 2 ieinteresēti pircēji un viena domā
Pooky wrote:Par 10 000LVL, Latvijā nevar nopirkt exec komplektācijas jauno Civic'u. Aizmirstam par tādām muļķībām
iuzii wrote:Pooky, Tu savai Hondai cenu neesi par augstu uzlicis ?:D
pasties uz shito
Izlaiduma gads: 2007. augusts
Nobraukums: 23 000 km
Dzinējs: 2,0i (201 Zs, benz.)
Transmisija: 6-pakāpju mehāniskā
Aprīkojums: vieglmetāla diski R18, vasaras riepu komplekts, ziemas riepu komplekts, pretmiglas lukturi, lietus sensors, centrālā atslēga, signalizācija, el.regulējami logi, el.reg.spoguļi ar apsildi, radio ar CD, MP3, 8x AIRBAG, ABS ar EBD, divplūsmu klimata kontroles sistēma, ksenona gaismas, pastāvīgas tuvās gaismas, kruīzkontrole, stabilitātes kontrole.
Krāsa: melna
CENA: 13 500LVL (ieskaitot PVN)
un nav bijusi ne reizi trasee kaa arii vieniigaa shaize ir bijis apskraapeets bamperis ;D
Pooky wrote:iuzii wrote:Pooky, Tu savai Hondai cenu neesi par augstu uzlicis ?:D
pasties uz shito
Izlaiduma gads: 2007. augusts
Nobraukums: 23 000 km
Dzinējs: 2,0i (201 Zs, benz.)
Transmisija: 6-pakāpju mehāniskā
Aprīkojums: vieglmetāla diski R18, vasaras riepu komplekts, ziemas riepu komplekts, pretmiglas lukturi, lietus sensors, centrālā atslēga, signalizācija, el.regulējami logi, el.reg.spoguļi ar apsildi, radio ar CD, MP3, 8x AIRBAG, ABS ar EBD, divplūsmu klimata kontroles sistēma, ksenona gaismas, pastāvīgas tuvās gaismas, kruīzkontrole, stabilitātes kontrole.
Krāsa: melna
CENA: 13 500LVL (ieskaitot PVN)
un nav bijusi ne reizi trasee kaa arii vieniigaa shaize ir bijis apskraapeets bamperis ;D
un ņem vērā, ka mana Honda jauna maksā prakstiski tikpat cik jauns CTR
Return to Civic - EP / EU / FG / FN (pēc 2001)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest