rrobis wrote:pa pēdējām sausajām dienām nedēļas nogalē iedzīts zem jumta līdz pavasarim.
Domā,ka tik traki vajag atslogot? Es parasti 2gab ķieģeļus palieku pie katra rata,lai svars balstās uz ķieģeļiem.
rrobis wrote:pa pēdējām sausajām dienām nedēļas nogalē iedzīts zem jumta līdz pavasarim.
seisis wrote:rrobis wrote:pa pēdējām sausajām dienām nedēļas nogalē iedzīts zem jumta līdz pavasarim.
Domā,ka tik traki vajag atslogot? Es parasti 2gab ķieģeļus palieku pie katra rata,lai svars balstās uz ķieģeļiem.
Dimitil wrote:Šausmas! Nabaga Hondiņa.![]()
Tā taču nav labi glābāt.
1-kārt plēš bukses, jo tās pievilktās uz noslogotās automašīnas. Bet karajoties atsperes spiež visu piekari uz leju.
2-kārt ķieģeļiem jābūt vienā līmēnī, svādāk deformējās kuzovs.
dev_hdd wrote:A numursu atdevi ? Es tiko pa Novembri un Decembri dabūju atpakaļ brīnumainu summu 12.57Eur nezinu kā iztērēt![]()
![]()
![]()
!!!
Dimitil wrote:Par pašu glabāšanu jau nau daudz, bet degvielai vairāk. Sanāk 2 reizes aizbraukt uz CSDD (atdot un saņemt atpakaļ). Vel uz VID jābrauc.
rrobis wrote:Uz VID?
KKTK wrote:rrobis wrote:Uz VID?un tad pareizinam notērēto laiku ar savu stunas likmi un varam sarēķināt ieguvumu
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests