Man tā šķobījās, ka likās, tur nekas nebūs iespējams, bet nē - nekāda vaina. Nākošreiz pirms krāsošanas gan būšu gudrāks

dev_hdd wrote:28eur par 4 TyprR Enkejiem pie valmieras onkas + novirpoja skrūvējamo plakni. Gaidīju visu ziemu bet visi diski končas
A ko pats neaizvedi uz R1? Esu divus kosejus pie šamiem taisnojis abas reizes kautkādi 15-20 eur samaksāju ar visu montēšanu un balansēšanu
seisis wrote:dev_hdd wrote:28eur par 4 TyprR Enkejiem pie valmieras onkas + novirpoja skrūvējamo plakni. Gaidīju visu ziemu bet visi diski končas
A ko pats neaizvedi uz R1? Esu divus kosejus pie šamiem taisnojis abas reizes kautkādi 15-20 eur samaksāju ar visu montēšanu un balansēšanu
Tu jau gaidīji dēļ mana laika trūkuma aizvest pie viņa! Robis, būtu paprasījis, pa to naudu ko samaksāji Rīgā, ar sievu būtu vakariņas paēdis Valmierā, pastaigājis un noskaitot nost ceļa naudu būtu aptuveni tas pats, kas vest Rīgā!
KKTK wrote:Valmierā super. Es tagad tieši tur. Samaksāju par 4x tik cik Pierīgā starta cena vienam diskam. Bērnam rotaļu laukums un diski gatavi! Onkam jāvēl veselība un vēl ilgs mūžs![]()
Kvalitāti redzēsim kad bortēs.
Edit. Onka vienu disku nav izvalcējisBet nu tam bukte no sāniem, riepu speci teica, ka tādiem neko daudz nevarot darīt. Ielikts aizmugurē. Pārējie diski labi - pa 15,20 gramiem bija jāpiesvaro.
Edupuiks wrote:kurām gonkām gatavojies?
rrobis wrote:Edupuiks wrote:kurām gonkām gatavojies?
Uz veikalu pēc piena
seisis wrote:rrobis wrote:Edupuiks wrote:kurām gonkām gatavojies?
Uz veikalu pēc piena
Uz žožebože ,šogad droši brauksi!
Rixis wrote:Sievu atstāj mājās ar bērnu, nav ko dūmus ostīt
Rixis wrote:Sievu atstāj mājās ar bērnu, nav ko dūmus ostīt
tarakani wrote:Rixis wrote:Sievu atstāj mājās ar bērnu, nav ko dūmus ostīt
Sievai nācās speciāli pa ilgiem laikiem ielogoties, lai novērtētu šīs idejas absurdumu![]()
šis laikam būs piemērots novērtējums:
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests