dev_hdd wrote:Hc tāpat paaugsts. Kā dabuji atgāzes lejā?
Meklēju. Cerams k20dev_hdd wrote:Tevi jāper par šitādu rīcību!!! Kas vietā?
rrobis wrote:Meklēju. Cerams k20dev_hdd wrote:Tevi jāper par šitādu rīcību!!! Kas vietā?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jau kādu laiku domāju par to, ko vēlos iesākt ar auto un sapratu, ka attiecīgo detaļu pieejamība un cenas neļaus man tos plānus realizēt. + Nepieciešams mazliet vairāk vietas salonā.kachs wrote:Jā, negaidīti. Tieši šodien saspiegoju un sapratu, ka nummurs cits...
Bet ja nav noslēpums, kāpec izdomāji par labu k20? Šitam vairs nebija potenciāla? Kādi tad varianti LV ar K20? Ja nu vienīgi citā bundžā.
nu žēl.rrobis wrote:Jau kādu laiku domāju par to, ko vēlos iesākt ar auto un sapratu, ka attiecīgo detaļu pieejamība un cenas neļaus man tos plānus realizēt. + Nepieciešams mazliet vairāk vietas salonā.
K20 ir lielāks potenciāls, bet pieejamība lv ir nekāda
Sent from my Mi A1 using Kakatalk
Ģimenes vagons jau man irDimanC wrote:nu žēl.rrobis wrote:Jau kādu laiku domāju par to, ko vēlos iesākt ar auto un sapratu, ka attiecīgo detaļu pieejamība un cenas neļaus man tos plānus realizēt. + Nepieciešams mazliet vairāk vietas salonā.
realitātē visdrīzāk nopirksi kaut kādu cr-v vai ģimenes vagonu un k20 paliks tikai sapņos![]()
rrobis wrote:Ģimenes vagons jau man irDimanC wrote:nu žēl.rrobis wrote:Jau kādu laiku domāju par to, ko vēlos iesākt ar auto un sapratu, ka attiecīgo detaļu pieejamība un cenas neļaus man tos plānus realizēt. + Nepieciešams mazliet vairāk vietas salonā.
realitātē visdrīzāk nopirksi kaut kādu cr-v vai ģimenes vagonu un k20 paliks tikai sapņos![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests