edy333 wrote:kas ta tev tās par atspereem?
FK Automotive
edy333 wrote:kas ta tev tās par atspereem?
#MR wrote:kas tāds ir?
edy333 wrote:man ir mājās tas plastmass priekš stopņika ar JDM uzrakstu...- tici man ja man viņš nav virsū, tad tev viņu ar nevajagviņam tak gaisma vsp cauri nespīd
![]()
Diski ļoti glīti... kāds iznesums un platums?
MAn ar vajag tādas riepas....moš kāds paziņa tev kkur tirgo??? citādi man būs vien jābortē 245 virsū
dev_hdd wrote:edy333 wrote:man ir mājās tas plastmass priekš stopņika ar JDM uzrakstu...- tici man ja man viņš nav virsū, tad tev viņu ar nevajagviņam tak gaisma vsp cauri nespīd
![]()
MAn ar vajag tādas riepas....moš kāds paziņa tev kkur tirgo??? citādi man būs vien jābortē 245 virsū
Edy333 tu dažreiz mani fascinē!!!!
Plūst gaisma cauri, svētdien kad savu lamatu dzīšu uz rīgu rrobis ieraudzīs, ka viss spīd. Vajag tik mazliet pasēdēt un padomāt.
rrobis wrote:jā, es jau pa svešzemju forumiem palasījos un izštukoju to modu, kas ir vajadzīgs, lai spīd cauri. bet nu pagaidām neiespringstu uz to plāksnīti
dev_hdd wrote:edy333 wrote:man ir mājās tas plastmass priekš stopņika ar JDM uzrakstu...- tici man ja man viņš nav virsū, tad tev viņu ar nevajagviņam tak gaisma vsp cauri nespīd
![]()
Edy333 tu dažreiz mani fascinē!!!!
Plūst gaisma cauri, svētdien kad savu lamatu dzīšu uz rīgu rrobis ieraudzīs, ka viss spīd. Vajag tik mazliet pasēdēt un padomāt.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests