champic wrote:skaisti, bet jautajums vai tas priekshejais bampers paliks kaa ir vai tur veel buus reste ?
DimanC wrote:Nu i tipiskie letinji ar savu tipisko piep1shanosskaistuma etalona noteiceji atradusies
Imho izmainjas pa gadiem un posmiem (b20ax --> h22; NA --> turbo; aprusejis stock paskats --> konfekte tagad) ir dziljas paklanishanaas cienigas un restepa Cipanam par tieshaam PROJEKTU ,a juus te pisinaties ap kaut kadu mulkigu iedomatu resti
Interkuuleris- nodeva performancei,po par izskatu. 99% no jums i nekaada nav.
P.s.Nowiii peec gadiem nu nekaadi doktors nevar buut
samurai wrote:Tieshaam malacis..nice, nice, man patiik vnk nenormaali.
Man arii kriit uz nerviem tie kuri te piekasaas..
Bet taakaa cipaans pats kko domaa dariit ar interkuuleri tad es arii gribeeju padaliities ar domaam -
Es domaaju ka tu vnk vari ielikt lielaaku interkuuleri.. tas nav daargi. Naaks par labu performancei un izskatiisies arii baigi niknaak.. taas trubas var meegjinaat izlikt tur kur restes...
![]()
man gan nav fotoshopa taapeec naacaas ar paint.. bat nu taa izskataas..
nop, atstashu ka ir .samurai wrote:Tieshaam malacis..nice, nice, man patiik vnk nenormaali.
Man arii kriit uz nerviem tie kuri te piekasaas..
Bet taakaa cipaans pats kko domaa dariit ar interkuuleri tad es arii gribeeju padaliities ar domaam -
Es domaaju ka tu vnk vari ielikt lielaaku interkuuleri.. tas nav daargi. Naaks par labu performancei un izskatiisies arii baigi niknaak.. taas trubas var meegjinaat izlikt tur kur restes...
![]()
man gan nav fotoshopa taapeec naacaas ar paint.. bat nu taa izskataas..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest