champic wrote:ta pleve ir skanjas izolacija?
Martins wrote:Manuprāt, lai dabūtu normālu skaņu, pieviena vajadzētu arī nopakot durvis, jo tās ir diezgan grabošas
El. logi + centralka + vel mosh kaut kas bloksRe5pect wrote:Jautājums ne pa tēmu. Kas tā pa zaļo kastīti labajās durvīs?Manam tādas nav cik atceros.
Re5pect wrote:Jautājums ne pa tēmu. Kas tā pa zaļo kastīti labajās durvīs?Manam tādas nav cik atceros.
Izpakot vajag, gan ārējo bleķi, gan iekšējo, pēc tam durvis vērsies, kā mersim ar smuku būkšķi.
Re5pect wrote:Jautājums ne pa tēmu. Kas tā pa zaļo kastīti labajās durvīs?Manam tādas nav cik atceros.
Izpakot vajag, gan ārējo bleķi, gan iekšējo, pēc tam durvis vērsies, kā mersim ar smuku būkšķi.
Re5pect wrote:Offtopic on. Tas ka tā ir centralka ir skaidrs. Vienkārši Esi modelim tas ir izkārtots savādāk, visa vadība kreisajās durvīs un aizslēdzot vadītāja durvis, aizslēdzas pasažierim, bet ne otrādi. Vadītāja durvīs nemaz motoriņa oriģināli nebija, tapē arī jautājums... Ja citam ir tas, kas nav man tad man to vajagOfftopic off
orcan wrote:Re5pect wrote:Offtopic on. Tas ka tā ir centralka ir skaidrs. Vienkārši Esi modelim tas ir izkārtots savādāk, visa vadība kreisajās durvīs un aizslēdzot vadītāja durvis, aizslēdzas pasažierim, bet ne otrādi. Vadītāja durvīs nemaz motoriņa oriģināli nebija, tapē arī jautājums... Ja citam ir tas, kas nav man tad man to vajagOfftopic off
nevienai tā laika Hondai naf šofera pusēs motorīša. motorīts jāliek pašam
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest