Nu tad - vai kaads jau izmeegjinaaajis un kaadas sekas?

WhiteAngel wrote:Cipan nu tak ir jau arii mezha zveeru atbaidiitaaji, vini man liekas izdala noteiktas frekvences skanju ko mees nedzirdam. bet dziivnieki ta dzird un lidz ar to netuvojas auto. Vnk es cereeju ka kaads kko taadu savam agregaatam ir pielipinaaajis un uzzinaaat vinja viedokli par to. Vnk es jau kaadas 10 x esmu knapi izmucis no stirnaam zakjiem lapsaam utt.. Vakar notriecu oposomuAuttinjam akal bampers sasists
Jaasaak tak kkaadass korekcijas tajaa visaa veidot.
WhiteAngel wrote:Cipan nu tak ir jau arii mezha zveeru atbaidiitaaji, vini man liekas izdala noteiktas frekvences skanju ko mees nedzirdam. bet dziivnieki ta dzird un lidz ar to netuvojas auto. Vnk es cereeju ka kaads kko taadu savam agregaatam ir pielipinaaajis un uzzinaaat vinja viedokli par to. Vnk es jau kaadas 10 x esmu knapi izmucis no stirnaam zakjiem lapsaam utt.. Vakar notriecu oposomuAuttinjam akal bampers sasists
Jaasaak tak kkaadass korekcijas tajaa visaa veidot.
sk. auugstaak- lai visaadi bomzhdziivnieki pa nakti neliistu pie mashiinas .WhiteAngel wrote:Labi labi , tas bij jenots, bet vienalga.. tad kaada velna peec tiek razhoti shie dziivnieku atbaidiitaaji?
Komplektā ietilpst divas svilpītes, kuras pie virsmas stiprinās ar abpusējo līmlenti, virsmu iepriekš attaukot un attīrīt, lai nodrošinātu stabilu saķeri.
Return to Agregāti | Aggregates
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests