Lincx Civic Si EG5

Re: Lincx Civic Si EG5

Postby Gapchugs » 25 Oct 2008, 22:03

rixis wrote:aizmugurējām lampām gabarīti pa visu lampu ir stock :?:

USDM jā
Detaļu tirdziņš civic 92-95 + 95-00 PM vai 29150473
Gapchugs
spamer trying to get 1000 ?
spamer trying to get 1000 ?

Postby Lincx » 25 Oct 2008, 22:18

Gapchugs wrote:
rixis wrote:aizmugurējām lampām gabarīti pa visu lampu ir stock :?:

USDM jā

Gabariti dubultie stockaa, bet dubultaas bremzulampas pats uztaisiju! :) (ieliku spuldziti ar diviem kveldiegiem un pievienoju papildus vadus lai degtu gan iekshejie gabariti, gan bremzu! :) )
Lincx
*
*

Postby Lincx » 26 Oct 2008, 12:03

Pa brīvdienām atrisināta slīdošā sajūga problema! :) Pagaidām gan tikai cits (stock) sajuga disks, bet nu vismaz neslīd. Kadam brīdim pietiks!
Tagad jateik galā ar rūsu! :)
Lincx
*
*

Postby Lincx » 05 Nov 2008, 22:01

Baac vakar vakaraa kaut kaads 2007gada VW Passat izdomaja tarneet manai Hondai aizmugureejo sturi!! ](*,) :smt021
Izchakareejaam divas stundas gaidot mentus, un viss beidzas beigas uzrakstot saskanjoto (ka VW vainiigs)... Čalis ar Passata priekshejo pasaziera puses sturi ietriecaas manaa aizmugureejaa ritenii (shofera pusee). Man virsuu kaltie rallija diski tapeec man vieniigie bojajumi dazas nelielas shvikas uz bampera stura un nedaudz apskrapeets disks... Passatam izsists priekshejais lukturis (xenona :D ), saliekts sparns, no bufera trukst gabals, izlausti parkinga sensori.... Hondai dazas maznoziimiigas shviikas.... Pie apdroshinatajiem laikam nav jegas iet, tapat man tie bojajumi nav nekadi lielie un tapat jau bija sarunats drizumaa parkraasot vinju.. takaa pofig! :D
Bet nu tas calis passataa pilniigs ***** meginaaja mani apdziit pa pretejo braukshanas joslu, ieraudzija pretiimbraucoshu mashiinu, nobijaas, un rava atpakal savaa joslaa uzsitot ar savu priekshu pa manu aizmugureejo riepu.... Labi vel ka nesameta man mashinu shkersaam no trieciena...! :lol:
Lincx
*
*

Postby Martins » 05 Nov 2008, 22:15

Lincx wrote:Pie apdroshinatajiem laikam nav jegas iet, tapat man tie bojajumi nav nekadi lielie un tapat jau bija sarunats drizumaa parkraasot vinju.. takaa pofig! :D

Tad man nav skaidrs kapēc tu tēreji 2h, ja tev tā apdrošinātāju nauda nav vajadzīga? :?
Tas ir tavs slinkums, vai kas, ja tev žēl veltīt ~20min. iebraukt pie Pasāta apdrošinātāja uzrakstīt iesniegumu un dabūt pāris simtus latu!? :roll:
ImageCivic 5D '08
Martins
LHK ex-biedrs

Postby Lincx » 05 Nov 2008, 22:31

Nu tereju 2vas stundas nejau tapec ka es to gribeeju. Es vinjam UZREIZ piedavaju uzrakstit saskanjoto un braucam talaak! Vinsh saka d**** ka es esot vainiigs jo man vajadzejis piebremzeet un palaist vinju kad vinsh meginaja mani apdziit (pie tam darija to uz divam nepartrauktaam baltajaam linijaam vietaa kur apdziit aizliegts)... Vinsh nebija gatavs atzit savu vainu lidz pat mentu ierashanaas bridim un kad menti vinjam izskaitdroja situaciju tikai tad vinsh piekrita rakstiit saskanjoto. Lidz tam laikam visu laiku muldeja ka vinsh NEESOT vainiigs.
Par tiem apdroshinaataajiem. Vai tad nav taa ka vinjiem janovertee bojaajumi, pec tam man vel jadod sava mashina lai vinji vinju ved uz servisu utt. Nu vai tad nav taa ka man uz labu bridi japaliek bez mashinas kamer vinji vinju sataisiis? Un pie tam vel nav arii zinaams cik kvalitatiivi vinji to nakrasos...
Sorry tiesham neko daudz nezinu par apdroshinashanas atlidziibaam (OCTA). Ja ko kludos palabojiet ludzu! Paldies par ietekumiem! :)
Lincx
*
*

Postby Martins » 05 Nov 2008, 22:42

Tev jādabū pretējās puses (Pasāta) apdrošinātāja nosaukums, jābrauc uz attiecīgo iestādi ar savu auto, kur tu uzraksti iesniegumu un saraksti iesniegumā bojātās detaļas, tad tavu mašīnu safotogrāfē un tu brauc mājās un gaidi naudu :wink: Norādi iesniegumā, ka tu gribi saņemt naudu un norādi savu konta numuru, uz kuru apdrošinātgājs pārskaita naudu :wink:
Viss, vairāk tev nav nekādu problēmu un lieka naudiņa kontā! Nenoslinko un saņem sāpju naudu no tā "NEVAINĪGĀ GUDRINIEKA" apdrošinātāja :wink:
ImageCivic 5D '08
Martins
LHK ex-biedrs

Postby Focus » 05 Nov 2008, 22:44

Martins wrote:Tev jādabū pretējās puses (Pasāta) apdrošinātāja nosaukums, jābrauc uz attiecīgo iestādi ar savu auto, kur tu uzraksti iesniegumu un saraksti iesniegumā bojātās detaļas, tad tavu mašīnu safotogrāfē un tu brauc mājās un gaidi naudu :wink: Norādi iesniegumā, ka tu gribi saņemt naudu un norādi savu konta numuru, uz kuru apdrošinātgājs pārskaita naudu :wink:
Viss, vairāk tev nav nekādu problēmu un lieka naudiņa kontā! Nenoslinko un saņem sāpju naudu no tā "NEVAINĪGĀ GUDRINIEKA" apdrošinātāja :wink:

+1
ja laba kompaanija, vareetu buut ka buusi paarsteigts ka iedos vairaak nekaa gaidiji :)
Saab 9-3 2.0t Aero
Painter
Nippon Auto
Focus
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby slayerxx » 05 Nov 2008, 22:46

Es par shitadu pashu joku dabuju 360ls, tik ieraksti iesnieguma, ka disks saskrapets, piekare sachakareeta, u.t.t. lidz peedeejam siikumam.
Ex Honda Concerto 1.6i 16v SOHC (D16Z2 )
Ex Honda Concerto 1.6i 16v DOHC (D16A9)
Ex Honda Civic 1992g. 1.5 SOHC (D15Z3)
Ex Honda Civic 1997g. 1.4 SOHC (D14a4 ) RHD
Ex Honda Accord 2000g. SE 1.8vtec RHD
Vauxhall Vectra 2005g. 2.0T
slayerxx
*
*

Postby Lincx » 05 Nov 2008, 22:48

Skaidrs! Taa tad arii dariishu! Paldies visiem! Tiesham nezinaju ka ir iespeja sanjemt nautu no apdroshinaataajiem. Vnk biju domajis ka vinji panjem tavu mashinu un ved uz kadu servisu taisiit nevis samaaksaa naudu! Paldies par ieteikumu! :)
Lincx
*
*

Postby nogurums » 05 Nov 2008, 23:13

pasaatnieks attapiigs, buutu pretiimbrucoshajam iebraucis purnaa un tad tas buutu vainiigs ka neraava malaa, losis kkaads ...

Interesanti ir rupji paarkaapt noteikumus un sevi uzskatiit par nevainiigu :lol:
RL3 Odyssey 2005
nogurums
*-
*-

Postby DVIELIS » 05 Nov 2008, 23:19

Shito auto es savaa laikaa biju skatiities.. apmeeram divus gadus atpakalj.. pazinjam pirkaam civeenu.. Pacholeeju.. izbraucu un sapratu ka NEA.. tajaa laikaa vinjam radiators teceeja un bija iegaasts iekshaa tas meesls, lai aizkaljkjojaas radiatoraa caurums... Elja gaazaas.... un negaaja taakaa vajadzeetu iet...
Patikaas tad ka kanaadas variants... daudz dazhaadu siikumu, kuru muusu tirgum pieejamos civeenos nav....
Bet nu jaa.. tas bija sen .. un nav taisniiba.. :mrgreen:
Zinot kāds no manis inženieris, bail iet pie ārsta... Image
Image
Smags auto ar D5+chip - pēc teorijas 206hp/415Nm :-D EG-70
EK `98 VTi B16A2 EX
EG `92 D16Y8 daudz kas pielikts un noņemts EX

Image
DVIELIS
LHK ex-biedrs

Postby DimanC » 05 Nov 2008, 23:22

slayerxx wrote:Es par shitadu pashu joku dabuju 360ls, tik ieraksti iesnieguma, ka disks saskrapets, piekare sachakareeta, u.t.t. lidz peedeejam siikumam.

tieši tā! un Tu nevari zināt, vai Tev tur tiešām kaut kāds stienis apakšā nav saliekts tā rezultātā. tā kā jāprasa piķis ģeometrijas pārbaudei arī, u.t.t.! nevar būt, ka otrai mašīnai nonesta kaudze ar detaļām, un Tev tikai švīka. tam triecienam ir jābūt kaut kur aizgājušam :!:
Prelude 5th gen ('98 ) 2.2 VTEC VTI S (H22A5) 8)
Image

Prelude 3rd gen ('88 ) 4WS 2.0i 16v (B20A5) - ex
DimanC
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Lincx » 05 Nov 2008, 23:34

sk. paldies velreiz... Nu jaa kad nopirku tad bija taa ka tas motors stradaaja tik uz 3 cilindriem un gaja tosols visos 4stobros un negribeja normali iet... Bet nu tagad nav nekadas vainas! :)
P.S. Varbut atceries pa cik naudaam toreiz vinsh pardevaas?
Lincx
*
*

Postby ordii » 06 Nov 2008, 08:25

daudz jau nu gan neiedos to baksi, bet aizdzīt droši var, tur bija izvēle, vai nu dot šamiem taisīt kautkur vai lai dod baksi un tu taisi pats, pa muti tādam "nevainīgajam" malacim :D
`91 Civic Hatch D15B2. - crash - bye bye.
`96 Civic Hatch D15Z6. VTEC <3 :) sold
`97 Mitsu Galant 2.0TD
WindCityCars
ordii
*-
*-

PreviousNext

Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)