H23 wrote:Nu te jāsāk smalkāk pētīt, kurš te ir īstais "ķiršu melnā" pionierisŠķiet, ka D3 bija pirmais, kas tā nokrāsoja un tas bija sen. ..
jāāā, D3 bija pats pats pirmais

joku topiks ir citur

H23 wrote:Nu te jāsāk smalkāk pētīt, kurš te ir īstais "ķiršu melnā" pionierisŠķiet, ka D3 bija pirmais, kas tā nokrāsoja un tas bija sen. ..
DimanC wrote:H23 wrote:Nu te jāsāk smalkāk pētīt, kurš te ir īstais "ķiršu melnā" pionierisŠķiet, ka D3 bija pirmais, kas tā nokrāsoja un tas bija sen. ..
jāāā, D3 bija pats pats pirmaisatklājējs, pionieris, novators. globālais fenomens. pirms viņa neviens to nekad nebija iedomājies izdarīt
![]()
![]()
![]()
joku topiks ir citur
Cipans wrote:nu , d3 bija viens no pirmajiem kas tā nokrāsoja IV preludi (Rīgā)
Pēc tam parādijās tāda paša stila (melna haube , jumts, bagāžnieks) EJ kupeja , V lude (gan ne ķiršsarkana bet vienkārši sarkana) , d3 IV ludei dubultnieks , nu un tagad vēl arī šitā lude .
Tātad kopā šādas sarkanmelnas hondas ir kā minimuns 5.5 (2x IV ludes, 2xV ludes , 1x EJ kupeja un 0,5 Nowii civic (jo melna ir tikai haube un jumts)
gan jau ir vēl , sarakstiju tik tās kuas esmu redzējis
Kristaps wrote:Cipans wrote:nu , d3 bija viens no pirmajiem kas tā nokrāsoja IV preludi (Rīgā)
Pēc tam parādijās tāda paša stila (melna haube , jumts, bagāžnieks) EJ kupeja , V lude (gan ne ķiršsarkana bet vienkārši sarkana) , d3 IV ludei dubultnieks , nu un tagad vēl arī šitā lude .
Tātad kopā šādas sarkanmelnas hondas ir kā minimuns 5.5 (2x IV ludes, 2xV ludes , 1x EJ kupeja un 0,5 Nowii civic (jo melna ir tikai haube un jumts)
gan jau ir vēl , sarakstiju tik tās kuas esmu redzējis
Mana Lude jau pāris gadus bija sarkana ar Melnu, bet kāda tam atšķirība, jo šis eksemplārs izskatās labi un tas ir stils ko cilvēks izvēlējies nevis špikošana
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests