Par apņēmībbu protams žetons

Kāda kompresijas pakāpe virzuļiem?
edy333 wrote:kāpēc klaņu un virzuļu bildes ir vairāk kā 5cus gadus vecas?
woo wrote:es runāju salīdzinājumā ar šiem:
Kosei K1
un tad parādijās šādi
Kosei K1 version SF
es nosaucu tikai modeļa nosaukumu ko edis bija ielicis
P.S tagad tuvāk ieskatoties, tie nemaz nav K1 uz ludes, kas tie ir, edi?
Nowiii wrote:Es visu saprotu, bet kāda jēga uz atmosfēras likt kaltos kalņus, kas ir diezgan smagāki par stock![]()
Par apņēmībbu protams žetons![]()
tad ir jāsamazina kompreija. tas nozīmē īsākus klaņus vai citus virzuļus. Protams var vēl celt augstāk galvu, liekot biezāku blīvi, bet H22 nemaz nav tik plašs tas piedāvājumsedis wrote:bet,ja naakotnee turboo sagribaas
Cipans wrote:tad ir jāsamazina kompreija. tas nozīmē īsākus klaņus vai citus virzuļus. Protams var vēl celt augstāk galvu, liekot biezāku blīvi, bet H22 nemaz nav tik plašs tas piedāvājumsedis wrote:bet,ja naakotnee turboo sagribaas
Cipans wrote:http://realstreetperformance.com/store/shopping-cart/ - sakombinē savu motoru pats![]()
ebay to pašu var atras pa kādu dolāru lētāk
Nowiii wrote:Es visu saprotu, bet kāda jēga uz atmosfēras likt kaltos kalņus, kas ir diezgan smagāki par stock![]()
Par apņēmībbu protams žetons![]()
Nowiii wrote:Hz ... nekur neatradu, bet pieņemu kādi 250gr. Varbūt mazāk. Eagle no kaltajiem klaņiem ir vieni no lētākajiem. Teiksim kaltie vieglie klaņi kā Pauter X vai I beam maksā ap 1000ls.
dev_hdd wrote:Nu vecīt nejutīsi tu tos 50 gramus, i nejutīsi ka tie ir vispār smagāki par stoku. Tutak netaisies (vismaz es tā sapratu) gāzt trasē, kur pat lieks urīns pūslī samazina apļa laiku. Vopšem noliec + pret - un manliekas tavam setapam + būs biki vairāk.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests