reflektori arī nokrāsoti melni

andiss wrote:cik piem. izmaksātu šāds proces EG civenam?
woo wrote:man kādu laiku bija Eagle Eye lēcu lukturi, izskatijās šādi
stars šiem lukturiem ir šāds, piedodiet pats es bildi neuztaisiju, bet paņēmu no interneta
skatē neviens vārds nebija par to, ka staram būtu kāda vaina, piesejās tikai par to, ka Led gaismiņu ir pārāk daudz. Tiesa gan man nepiesējās, Dimancam bij vesela epopeja par šo lietu, tapēc es smēlos padomu no viņa un uzreiz uz skati pārtaisiju gabarītus citā vietā un tās led gaismas atslēdzu vispār.
Meerkachs wrote:Jēē un ko tieši teica par tām led lampiņām? Kādy punktu neiešķieba, man tās lampas ar tādas ar tādām lampiņām, nez ko skatē teiks, vēl nav bijusi..
offtopick, bet kaut kāds tiešām padebils stars, atvainojos. ar tuvajiem esmu ļoti apmierināts. [ko nevar teikt par tālajiem...]woo wrote:man kādu laiku bija Eagle Eye lēcu lukturi, izskatijās šādi
stars šiem lukturiem ir šāds, piedodiet pats es bildi neuztaisiju, bet paņēmu no interneta
skatē neviens vārds nebija par to, ka staram būtu kāda vaina, piesejās tikai par to, ka Led gaismiņu ir pārāk daudz. Tiesa gan man nepiesējās, Dimancam bij vesela epopeja par šo lietu, tapēc es smēlos padomu no viņa un uzreiz uz skati pārtaisiju gabarītus citā vietā un tās led gaismas atslēdzu vispār.
es Tevi ļoti uzmanīgi klausos.woo wrote:P.s Dimanc, ir atrisināta Tavu lukturu svīšanas problēma
woo wrote:iemānīti projektori eg sivēna lukturos, žēl, ka stikls nav dzidrais, bet izskatas tāpat![]()
reflektori arī nokrāsoti melni
DimanC wrote:man šitāda gaisma:
Return to Izskats | Appearance
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest