kashels wrote:varbūt mana ideja nav tā labākā, bet kāpēc simetrijai neielikt aizmugurējā bamperī to otru miglas lampu?protams, tag ir viens no superīgākajiem foruma auto, ja ne labākais, bet ar to otru viņš būtu pilnīgāks, ne tā?
cilvēkam domāšana civic-orientētaH23 wrote:kashels wrote:varbūt mana ideja nav tā labākā, bet kāpēc simetrijai neielikt aizmugurējā bamperī to otru miglas lampu?protams, tag ir viens no superīgākajiem foruma auto, ja ne labākais, bet ar to otru viņš būtu pilnīgāks, ne tā?
vat a fak ar jū taking about?! 2 miglinieka pakaļējā bamperī simetrijas pēc!?![]()
DimanC wrote:cilvēkam domāšana civic-orientētaH23 wrote:kashels wrote:varbūt mana ideja nav tā labākā, bet kāpēc simetrijai neielikt aizmugurējā bamperī to otru miglas lampu?protams, tag ir viens no superīgākajiem foruma auto, ja ne labākais, bet ar to otru viņš būtu pilnīgāks, ne tā?
vat a fak ar jū taking about?! 2 miglinieka pakaļējā bamperī simetrijas pēc!?![]()
a nav jau nemaz tik slikti
![]()
kashels wrote:Jā, tieši par to es runāju, jo neesmu manījis nevienu preludi tādu, nezinu kā tas izskatītos dzīvē, tik ideju izmetu
dev_hdd wrote:kashels wrote:Jā, tieši par to es runāju, jo neesmu manījis nevienu preludi tādu, nezinu kā tas izskatītos dzīvē, tik ideju izmetu
Tepat pa rīgu 1 4. gen braukā. Pats kādu laiku arī domāju par tādu modu.
ONKYO wrote:Vai tad neviena 5 gen ar tādu bamperi uz izjaukšanu nav?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest