kas tev tur bildees pie vnzīmes piestiprinaats priekšā ?

DimanC wrote:varētu gaidīt stiprākas bremzes (priekšā) no swapa.
varbūt pastiprinātājs, galvenais cilindrs jāmaina?
Rolis wrote:DimanC wrote:varētu gaidīt stiprākas bremzes (priekšā) no swapa.
arii neesmu staraa par lielajaam bremzeem no ludes. varbuut vajag performance diskus un kluchus, vai arii pastiprinaataaju no ludes?!
seisis wrote:Rolis wrote:DimanC wrote:varētu gaidīt stiprākas bremzes (priekšā) no swapa.
arii neesmu staraa par lielajaam bremzeem no ludes. varbuut vajag performance diskus un kluchus, vai arii pastiprinaataaju no ludes?!
Man ar 282mm bremzēm eg bija 3,3 un 3,2,nezinu kur jums tik švaki,varbūt diski vai kluči kautkādas šing ling firmas.Salīdzinājumā ar 260mm bremzēm,282mm bija krietni labākas.Atgāzes toč labas!
Rolis wrote:seisis wrote:Rolis wrote:DimanC wrote:varētu gaidīt stiprākas bremzes (priekšā) no swapa.
Man ar 282mm bremzēm eg bija 3,3 un 3,2,nezinu kur jums tik švaki,varbūt diski vai kluči kautkādas šing ling firmas.Salīdzinājumā ar 260mm bremzēm,282mm bija krietni labākas.Atgāzes toč labas!
tev arii bija EG6! tur stokaa nav labaaks bremzu pastiprinaataajs, nekaa 1.5 modeljiem?
Nowiii wrote:Man pagājušogad arī bremzes rādīja laikam 2.2 abas, bet tas pofig īstenībā, jo reāli mašīna stājas ļoti labi. Nu vienīgi pēc biķernieku treniņa man visas bremzes nokūpējaPats dīvainākais, ka aizmugurē uzlikti jauni kluči un diski aptuveni 2 mēnešus atpakaļ un nobraukti kādi 200km. Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA
![]()
P.S Edupuik, nevajag mīzt, vajag gāzt!
Nowiii wrote:..... Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA![]()
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests