CaraCal wrote:Nowiii wrote:..... Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA![]()
Saki, ka bukses jāmaina!!!?![]()
![]()
Varbūt Poliuretāna?
Nav apnicis visiem ar savu poliuretānu uzbāsties ja gribēs tad pajautās tev.

CaraCal wrote:Nowiii wrote:..... Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA![]()
Saki, ka bukses jāmaina!!!?![]()
![]()
Varbūt Poliuretāna?
Nowiii wrote:Ček ze atgāzes
Rolis wrote:DimanC wrote:varētu gaidīt stiprākas bremzes (priekšā) no swapa.
varbūt pastiprinātājs, galvenais cilindrs jāmaina?
arii neesmu staraa par lielajaam bremzeem no ludes. varbuut vajag performance diskus un kluchus, vai arii pastiprinaataaju no ludes?!
Nowiii wrote:Aiz neko darīt ieķēru vēl vienu B sērijas motoruB20Z1
ali_gear1 wrote:Skatos tev tur vesela kolekcija ar tiem motoriem, kur tu viņu dabūn?...
ali_gear1 wrote:Skatos tev tur vesela kolekcija ar tiem motoriem, kur tu viņu dabūn?...
Nowiii wrote:Man pagājušogad arī bremzes rādīja laikam 2.2 abas, bet tas pofig īstenībā, jo reāli mašīna stājas ļoti labi. Nu vienīgi pēc biķernieku treniņa man visas bremzes nokūpējaPats dīvainākais, ka aizmugurē uzlikti jauni kluči un diski aptuveni 2 mēnešus atpakaļ un nobraukti kādi 200km. Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA
![]()
P.S Edupuik, nevajag mīzt, vajag gāzt!
Edžus wrote:Nowiii wrote:Man pagājušogad arī bremzes rādīja laikam 2.2 abas, bet tas pofig īstenībā, jo reāli mašīna stājas ļoti labi. Nu vienīgi pēc biķernieku treniņa man visas bremzes nokūpējaPats dīvainākais, ka aizmugurē uzlikti jauni kluči un diski aptuveni 2 mēnešus atpakaļ un nobraukti kādi 200km. Bukses gan jāmaina, tur nav variantu. kopumā viss bija diezgan mierīgi iekš TA
![]()
P.S Edupuik, nevajag mīzt, vajag gāzt!
Tev nav gadījuma plicis EG3 bremžu pastiprinātājs?
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests