Aktieris | Honda Accord CG4

Re: Aktieris | Honda Accord ES coupe

Postby Helmitis » 30 Mar 2013, 02:50

Man arī ļoti šī kupeja patīk un savulaik vienā placī ir izgāzts ar to 3.0 V6 tomātu - patēriņš un apdrošināšanas augstā grupa atrunāja no tā iegādes. Galvenais, ka šim modelim viss no štatu ebay ir pieejams.
Mazliet to auto apsēdināt un tad arī lai veicas tās lūpas nepazaudēt pa LV bedrēm.
Kāds motora kods tam 2,0 bija?
Helmitis
---
---

Postby šdrbmkj » 30 Mar 2013, 12:12

laikam starteris sataisīts ?
ja nejaucu tad vakar manīju iekš kRimi stāvietas :shura:
Image
šdrbmkj
spamer trying to get 1000 ?
spamer trying to get 1000 ?

Postby Aktieris » 30 Mar 2013, 12:39

Mtā, Jā starteris beidzot vakar sataisīts \:D/ , vakar Rīgā sadabūju tiešo kopiju starterim, tam gan apskādēts korpuss, bet bendikss iet un viss strādā, jācer, ka turēs ilgi :)
vēteks wrote:ja nejaucu tad vakar manīju iekš kRimi stāvietas :shura:

Nejauc nejauc, tu laikam esot bijis tajā tumšajā golfā, tā putniņi čivina :P
Helmitis wrote:Man arī ļoti šī kupeja patīk un savulaik vienā placī ir izgāzts ar to 3.0 V6 tomātu - patēriņš un apdrošināšanas augstā grupa atrunāja no tā iegādes. Galvenais, ka šim modelim viss no štatu ebay ir pieejams.
Mazliet to auto apsēdināt un tad arī lai veicas tās lūpas nepazaudēt pa LV bedrēm.
Kāds motora kods tam 2,0 bija?

Jā, ebay ir daudz kas, tikai tas pvn+muita čakarē to visu lietu. F20B5 defaults. Gribētos jau kādu dienu viņu pārtaisīt par raķeti, bet to gan rādīs laiks.
Aktieris

Postby smaidinsh » 06 Apr 2013, 17:49

to jeebaja fignjas uz *vn var apiet ;)
Caddy 8)
Tesla 8)
FD3 sold
CRV '98 - sold
EJ9 '99-Tolmets
EK4 - >B18c lsd sold
Dodge '08 8)
DC2 '93 [b18c]-sold
Mazda 323f 94/5-sold
EJ1 '94[D16]-crashed
EJ6 '97[B16]-sold
EG8 '93[D15]-sold
EF '89[ZC]-sold
EF '91[D15]-crashed
smaidinsh
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby archys7 » 06 Apr 2013, 22:50

smaidinsh wrote:to jeebaja fignjas uz *vn var apiet ;)

staasti :P
Honda EG awd z6 vtec
archys7
--
--

Postby Snobs » 07 Apr 2013, 07:16

pa lielam praktiski nav iepsejams apiet to visu, vienīgi var samaksāt nodokļos nedaudz mazāk nekā to vajag izdarīt, pielietojot mazas viltības, bet tiešām nedaudz mazāk, jo vid darbinieki arī prot internetu
tāka šis accords joprojām paliek nedaudz ekskluzīvs :mhihi:
Snobs
-
-

Postby Aktieris » 07 Apr 2013, 19:51

Nē, nu Ok. Resti, migliniekus es dabūju bez nodokļiem ( vismaz man tā šķiet- Pastā neko nemaksāju), paprasīju, lai "samazina" uz papīra cenu un norāda kā dāvanu, jo skatoties sīkāk jēēbajā* :) pie atsūtīšanas cenas- shipping+customs. nez vai tas ir attiecināms uz LV VID un muitu vai viņiem štatos. Pagaidām dižie nodokļi nav sanākuši, cerams nebūs arī. Bet par cik tikko pieminēju- tad būs :mhihi:
Aktieris

Postby andiss » 07 Apr 2013, 21:53

liekās ka sestdien drusku pirms 20:00 manīju kā iespējams steidzies uz minimītu ... likās jau smuks! :wink:
Honda Civic (black) EG 93 D15B2 (ielās)
Honda Civic (red&bleck) EG 92 D15B2 (crashed)
Honda Civic (silver) EG 95 D15B3 (sold)
skype --> andisostrovskis
andiss
*-
*-

Postby Aktieris » 08 Apr 2013, 19:34

andiss wrote:liekās ka sestdien drusku pirms 20:00 manīju kā iespējams steidzies uz minimītu ... likās jau smuks! :wink:

Varētu tā būt :roll: -tikai vedu meiteni mājās no Liepājas un kā reizi steidzāmies uz saulrietu tajā laikā- bija awesom skaidrs un krāsains riets, tā bija vienīgā diena- nu jau nedēļas laikā, kad auto kustināts no sētas, jo uzmetusies liksta :(
Šoreiz vadītāja durvīm slēdzenes mehānisms kaput. Vienu dienu aiztaisīju un viss- vairs neattaisīt nekādi (rāpoju caur pasažieru durvīm), tieši šodien sadūšojos un izdarīju to netīro lietu - ārdīju (sāpīgs skats) durvju paneli no iekšpuses.. tika izmantots arī urbis, papīra nazis :cry: un rīt tiks darītas vēl sāpīgākas lietas, citādāk nu nekā. Ceru uz 20-to savest visu kārtībā, ja savedīšu līdz sestdienai, tad jau arī uz minimītu tikšu.
Aktieris

Postby smaidinsh » 14 Apr 2013, 21:59

obligati kartiba jaaizved lidz acordam lai kartiba noliek visu pie vietas un 20. var 4un4inat uz lielpilseetu pie lieliem puikiem un smukajam meitenem 8-) :-D
Caddy 8)
Tesla 8)
FD3 sold
CRV '98 - sold
EJ9 '99-Tolmets
EK4 - >B18c lsd sold
Dodge '08 8)
DC2 '93 [b18c]-sold
Mazda 323f 94/5-sold
EJ1 '94[D16]-crashed
EJ6 '97[B16]-sold
EG8 '93[D15]-sold
EF '89[ZC]-sold
EF '91[D15]-crashed
smaidinsh
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Aktieris » 15 Apr 2013, 17:30

Ir ir jau ielās un gatavs braukt uz lielpilsētu pie lielajiem puikiem un skaistajām meitenēm ;) , sestdien palaidu. 2 nedēļas sēdēja sētā uz soliņa, gandrīz visu atvaļinājuma laiku 8-[
Last edited by Aktieris on 15 Apr 2013, 23:00, edited 3 times in total.
Aktieris

Postby Aktieris » 15 Apr 2013, 22:56

Tātad pagājis labs laiciņš un mans atvaļinājums arī praktiski cauri- kas noticies un kas sadarīts :-k (Postā iekļauti attēli, kurus ar vājiem nerviem lūgums neskatīties)

24.martā (kā minēju) nobruka starteris // 29. martā dabūju donoru no Rīgas puikām un uzreiz uzstādīju - IET \:D/
Image
_____
1.aprīlī (kā ļauns aprīļa joks :-s ) atteicās durvis, slēdzene kaput. Ko darīt- durvis ta ciet, bet jātiek klāt mehānismam. Gar logu ir bezcerīgi- vēlāk redzēsiet kādēļ. Tika pieņemti galēji mēri (cita reāla varianta nemaz nav) un lauzties cauri apšuvumam no iekšpuses. Vajadzīgie rīki- Nervi, papīra nazis, urbis vai kroņurbis. Tika noņemts apšuvums blakus durvīm, lai redzētu kas un kā, kur vajag griezties cauri.
Image

Caurums ar laiku tapa par 1/4 lielāks, jo plauksta tā īsti pa šo caurumu nelien cauri :( Vienīgais pozitīvais notikums- tika atrasta pazudusi košļājamā gumija =D> Tikai žēl, ka garša ātri pazūd.
Image
Un tad sākās slēdzenes bakstīšanas, āķēšanas un vispār mocīšanas process. Lūk kā var attaisīt slēdzeni no iekšpuses TEORĒTISKI
Neaizmirstam slēdzenes novietojumu un rokas lauzienu panelī. Lai atvērtu durvis ir jānospiež attēlā redzamais štrunts uz leju, tikai viens BET. Viņam klāt var tikt tikai caur apm 2x2mm (MAX) caurumu (nevis spraugu- tās tur praktiski nav)
P.S. tajā "caurumā" mūsu izvēlēto rīku (drāti) varēja dabūt iekšā tikai ~45 grādu lenķī un tikai pēc tam iztaisnojot ir jātrāpa uz attēlā redzamo rullīti.
Image

Mocījām 2 dienas, trešajā dienā neizturēja nervi un liku lietā brutālāku metodi - garu plakangalvas skrūvgriezi un āmuru (arī tas rezultātus nedeva, vismaz pozitīvus)
Pēc laika pieslēdzām smadzenes un izņēmu otru durvju slēdzeni un kādu laiku mocījām pētot to un iztēlojoties to spoguļattēlā. Pēc stundas vai divām (18:35 to es atceros!) palīgam ar veiksmīgām un prasmīgām rokām izdevās atmūķēt durvis vaļā. Vaininieks izņemts no durvīm un meklēta jauna slēdzene.
Image

Tika apstaigāti rezerves daļu piegādātāji. Jaunas manas slēdzenes cenas ir vnk fantastiskas: 140Ls no amīšiem bet nav garantiju, ka būs jāgaida 3 mēnešus utt, 175Ls no krievzemes. Tika sazvanīts Honda LV centrs caur servisu un cena - 215Ls :smt017 Tika meklēts lietots donors un atrasts!
12.aprīlī pienāca paciņa ar donora mehānismu pa nieka 12Ls ar atsūtīšanu \:D/ Nākamajā dienā atjaunota slēdzene ar niecīgām modifikācijām un arī ielikta. Durvis atkal veras! \:D/
Image

Nu tad laiks ķerties klāt pie sastrādātajām palaidnībām un paneļa savešanas kārtībā. Lietoju McGaivera lentu, superlīmi un izgrieztos paneļa gabalus. Jauki aizpildīju caurumu un šeku reku rezultāts
Image

Šim visam pa vidu mazulīte tika dažādi apčubināta- jākompensē sāpes tak ir :wink:
Tika atkal noņemts steigā uzliktais starteris un veikts, var teikt, kapitālais remonts. Pārlasīts un iesmerēts ar visādām labām smerītēm
Image

Vēl pie reizes tika savests kārtībā blakussēdētāja ielauztais roku balsts. Iemēģināju roku plastmasas lodēšanā. Lietoju gan oriģinālo, gan citu plastmasu.
Image

Kamēr hondiņa sēdēja uz rezerves soliņa vēl tika apčubināta motortelpa un šur tur virsbūve. Par cik bija noņemts starteris tad tajā apgabalā, un ne tikai, skrūvēju nost un atjaunoju visus kronšteinus, kurus manas acis redzēja un citus rūsas pleķīšus. Beidzot noņēmu un notīrīju gaisa ieplūdes sistēmu- ilgi koda acīs tā netīrā plastmasa. Noizolēti daži vadi, ar laiku sabojājušies, un viss saskrūvēts ar ņeržaveikām.
Image
Image

Un beidzot uzliktas vasarenes =D>
Tas arī laikam pagaidam viss.
Aktieris

Re: Aktieris | Honda Accord CG4

Postby Aktieris » 25 May 2013, 20:53

Mēnesis pagājis, LHK sezonas atklāšanas pasākums apmeklēts (ļoti patika), paldies visiem organizatoriem.

Jau kādu laiku bremzes vibrēja un nelika mieru, pēc LHK pasākuma tas vairs nebija paciešams ne morāli, ne fiziski (domāju smaidinsh piekritīs :lol: )
Tika nomainīti bremžu diski ar klučiem. Vēl pie mazās apkopes nomainīta eļļa ar filtriem.

Image

Un protams vērtīgākais* veikums - pielikti klāt +5 Zs :)
Image
Aktieris

Postby Aktieris » 14 Oct 2013, 19:30

Biju uz vasaru pazaudējis log-in paroli, biju viesis. Paldies Cipanam par vairākkārtēju palīdzību :smt006

Vasaras sākumā hondiņa tika pie OEM-replikas miginiekiem rūpnīcas paredzētajās vietās :) Būs redzami bildē zemāk.
Atteicās-burtiska sabira abi nr.apgaismojuma kronšteini-uztaisītas alumīnija kopijas, hondiņa kļuva par 10g vieglāka.
Image

Ieta apskate. Izbrāķēts priekšējais augšējais šarnīrs (kaut kas jau tur arī skanēja :( )
Pārējais sīkums un vareja novērst pirms skates. Beigās izieta skate ar vienu punktu.
Image
Image

Bilde iz vasaras 8-)
Image
Aktieris

Postby tralla44 » 14 Oct 2013, 23:59

Man laikam bez tām miglām labāk ietu pie sirds..
Bet auto ir ļoti skaists ;)
tralla44
---
---

PreviousNext

Return to Accord