Tā mašina kautkāda nelaime.
Kā jau kaut kas bija rakstījis, ja tā mašīna būtu zirgs, es viņu nošautu, lai nemokās.
Krisiks wrote:taj kvalītātē es tavu mašīnu nespēju atrast, līdz ar to arī situāciju nevarbūt vari iedot minūti?
Edžus wrote:Krisiks wrote:taj kvalītātē es tavu mašīnu nespēju atrast, līdz ar to arī situāciju nevarbūt vari iedot minūti?
paša skuma ir kvadrāts uz kuru uzspiežot parādās vārds honda,tam blakus stāv mana mašīna sadursme 2:00
Edman wrote:Tā mašina kautkāda nelaime.
Kā jau kaut kas bija rakstījis, ja tā mašīna būtu zirgs, es viņu nošautu, lai nemokās.
BirkoWs wrote:Pastāsti sīkāk:
1 - durvīm to daļu krāsoji, apšuvi (aplīmēji ar jaunu audumu), flokoji vai ko citu?
2 - kur ņēmi un kā stiprināji kustīgo šarnīru logu tīrītājiem?
Oto wrote:Tā kā pats ar kādreiz veicu to logu mehānismu pārbūvi ar šarnīriem skatos, ka esi kaut kā pieķimerējis pie oriģinālā OEM stieņa?
woo wrote:kas tur notiek?kā Edžus raksta topiku tā kāds auto ir sasists
Uldis wrote:woo wrote:kas tur notiek?kā Edžus raksta topiku tā kāds auto ir sasists
Izņēmi vārdus no mutes - vispār kaut kāds bezsakarsEdžu, ar ko jūs tur nodarbojaties?
Edžus wrote:Uldis wrote:woo wrote:kas tur notiek?kā Edžus raksta topiku tā kāds auto ir sasists
Izņēmi vārdus no mutes - vispār kaut kāds bezsakarsEdžu, ar ko jūs tur nodarbojaties?
Lai runa bildes, ja par drauga acordu , tad viņam uz vantinieka viena vecene pakaļa ielika:(
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests