neatbalsta daļu datu nesēju uz Kingston atmiņas čipiem
vpelns wrote:Mans viedoklis.Es arī pirms pāris dienām Akordam pievienoju mp3 funkciju, tik 3,5mm vadu gan pieliku citu - garāku.
Verķis spraužas CD changer ligzdā. Varu pieslēgt visu, kas ir uz 3.5mm, ņemt portjuku un skatīties/klausīties filmasBet mp3, wma klausīties no SD kartes vai usb fleškas. Dziesmas varu slēgāt no stūres, mapēm jāspiež pogas no maģa, tjipa mainīt CD.
Mapes jāsauc par cd01,cd02.., mp3 failu nosaukumus nerāda - tikai numurus, katrā mapē var būt līdz 99 failiem, un itkā ierobežojums ir 15 mapes, neesmu pārbaudījis, ieslēdzot verķi, rāda 8-99, kas varētu nozīmēt, ka varu ierakstīt 8 mapes. Vobšem maģis domā, ka man ir disku lasītājs. Skaņa noteikti ir nedaudz klusāka, ja salīdzina vienus un tos pašus failus, tikai viens ierakstīts cd, otrs sd kartē, liekas, ka CD skaļums 15, varētu būt verķīša ~20, kas nozīmē, ir zudums signāla jaudā. Bet lielais ieguvums, ka nav jāuztraucas pa saskrāpētiem diskiem un to raustīšanos.
Vēl secināju, ka ir jāpārsauc faili, lai sākums būtu ar ciparu, ja failā ir garumzīmes vai kkas no krievu burtiem, tad arī. Sanāk, ka man diskā ir faili ar nosaukumiem 001(1),001(2) .. (to darīju automātā windowsā ar f2 pogu)
šim var pieslēgt klāt arī atsevišķi nopērkamu bluetooth ierīci ar mikrofonu, un iegūt hands-free.
Bet vispār patīk šis verķis!
vpelns wrote:Es domāju, ka tas ir atkarīgs no magnetolas, man un tev 8 mapes, kādam audi, varbūt 15.
KKTK wrote:Nu tad forša alternatīva (manis agrāk atrastajiem), kas ir nopērkama tepat LV. Cena arī beidzot sakarīgāka zinot ķīnas ražošanas izmaksas.
Return to Audio , signalizācijas | Audio, alarms
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests