jautājums zinātājiem - lambdām visām vienāda vītne vai katram specifiska?
ja jā, tad kāda tā bija (zonde nav pie rokas, vajag uzgriezni, ko iemetināt, lai var ieskrūvēt)
vpelns wrote:Varbūt, ir kāds ar Accord Rīgā, un H1 spuldzēm, kas vēlas notestēt LED gaismas tuvajos.
Šādas - http://bixenon.lv/lv/shop/LED-gaismas-k ... IPS-LUXEON pie viņiem var notestēt, un man pastāstīt, cik foršas tās ir.
šīs jau esot ar staru un viss esot stipri okey, tik gribētos dzirdēt vietējā atsauksmes par konkrēto produktu.
Angļu forumos jau lasu, ka ar stipri līdzīgu produktu jau pat skati var iziet, jo stars ir labs un sakrīt ar halogēnu, tikai gaišākas stipri. Tuvākajā laikā nav laika uz Rīgu skriet.
rimix wrote:Jēga vecā lukturi bāzt led spuldzes, xenon spuldzēm - xenon lukturi, led spuldzēm - led lukturi.
Kuri brauc ar tāda šķuningu, es saucu par slepkavām. Lai pameģina naktī iesēsties cita auto un braukt pretī savām.
Kad esmu sakaitināts šitadiem tālos slēdzu.
rimix wrote:Jēga vecā lukturi bāzt led spuldzes, xenon spuldzēm - xenon lukturi, led spuldzēm - led lukturi.
Kuri brauc ar tāda šķuningu, es saucu par slepkavām. Lai pameģina naktī iesēsties cita auto un braukt pretī savām.
Kad esmu sakaitināts šitadiem tālos slēdzu.
Vakar ap plkst.9.35 Rīgā, Krišjāņa Barona un Alfrēda Kalniņa ielu krustojumā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Honda» uzbrauca velosipēdistam, kurš dzimis 1969.gadā. Velosipēdists no hospitalizācijas atteicās.
Ap plkst.16.20 Rīgā, Bauskas un Jelgavas ielu krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu «Honda», kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, un 1947.gadā dzimušu sievieti, kura vadīja mopēdu. Mopēdiste nogādāta slimnīcā.
kokkss wrote:Labrīt, skraidot pa ebay uzdūros lietotājam lecocqsportif, kāds no vietējiem? Jo valsts Latvija. Meklēju Del Sol miglas. Ielicis 130 Ērikus cenu.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests