cigors66 wrote:Ok. Eļļa laba,pēc stāstiem un info ievākšanas varetu liet iekšā :-). Bet varbut kads var pakomentēt valvoline, jo cik uzzinaju, nippons lejot valvoline.
vpelns wrote:Es savam k20a6 izprovēju dažādas eļļas, Total, motul, Valvoline, Bardahl, varbūt, vēl ko un visas ēda vairāk par Mobil1, es rezultātā leju Mobil1 esp formula. Uz 8-10k km, nākas uzliet ap 100g-200g.
BirkoWs wrote:09.08.2018. LuLu Imantā
vpelns wrote:Es savam k20a6 izprovēju dažādas eļļas, Total, motul, Valvoline, Bardahl, varbūt, vēl ko un visas ēda vairāk par Mobil1, es rezultātā leju Mobil1 esp formula. Uz 8-10k km, nākas uzliet ap 100g-200g.
dev_hdd wrote:vpelns wrote:Es savam k20a6 izprovēju dažādas eļļas, Total, motul, Valvoline, Bardahl, varbūt, vēl ko un visas ēda vairāk par Mobil1, es rezultātā leju Mobil1 esp formula. Uz 8-10k km, nākas uzliet ap 100g-200g.
Saviem leju tikai Motulu. Dīzelim pēc profilaktiskas degvielas piedevas izmantošanas eļļas zudums ir tieši 0, pirms, ~puslīmeneis uz maiņu. Preludei dēļ FRM pārklājuma zudums ir neizbēgams.
KKTK wrote:Vislabākā piedeva ir jauna detaļa!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest