KKTK wrote:Viss tik kompakts... Kas dzesēs?
Īsti nesapratu jautājumu, ko tieši dzesēs? Turbīnas? Gaiss, kas virmos viņām apkārt

KKTK wrote:Viss tik kompakts... Kas dzesēs?
Roberts wrote:Jā, sakarā ar dzesēšanu. Trubas būs jānotin ar termo lentēm, turbīnēm gatavo termo somiņasles karsti!
Kristaps wrote:Uz Poliju jādabon pārliecinošā gatavībā!
Kristaps wrote:Uz Poliju jādabon pārliecinošā gatavībā!
Edupuiks wrote:Blīve stock? 1.4bar tas jau pisec kāds spiediens. Bet nu palasīju, ka iekšas Tev tur nav stock. Tad jau pūt tik vēl
snowbrd wrote:Jā, stock. Jārisina karstuma problēmas.
DairiS wrote:snowbrd wrote:Jā, stock. Jārisina karstuma problēmas.
Man kaut kā neliekas pareizi CR 8 un kompresija 7 bar. Kartera ventilācijā arī bija šausmīga plūsma. Nevarētu būt ka virzuļgrupa laiž garām?
Par to turbo reiķināšanu, iespējams, ka aprēķins ir ok, vienīgi reālais ātrums uz pirmo turbīnu ir samērā mazs(dēļ tiem asajiem līkumiem) un rezultātā nākošās turbīnas ieejas ātrums ir vēl mazāks kā rezultātā dūmgāzes fiziski viņu nevar iegriezt.
snowbrd wrote:Nezinu cik vajadzētu būt, bet tā ir un visos vienādi. Nedomāju, ka visi gredzeni nav noblīvējušies![]()
Mazā jau iegriezās labi un vnk lielai ar to ir par maz! Tie "asie līkumi" priekš turbo ir pīlnīgi poo, jo tur ir liels spiediens un gāzes ceļu atradīs jebkurā gadījumā..
Esmu 99% drošs, ka mazāka turbīne iegriezīsies reizē ar mazo - tā kā tam būtu jābūt!
snowbrd wrote:Sadalenes pagaidām nav. Ja precīzi, tad spiediens visos bija ap 7.5 bar +-0.1 (Kaltie virzuļi ir ar zemāko pieejamo kompresijas pakāpi 8, var jau intereses pēc iemest kkādās excel tabulās parametrus un apskatīties cik tās dos ārā gala kompresiju)
Es jau saku, ka lielā ir pa lielu![]()
Okey tie līkumi varētu ietekmēt nedaudz gala jaudu, bet ne jau tā, ka turbīnu vispār nevar iegriezt! Par to vajag satraukties atmosfēras projektiem un single turbo projektiem, kur kolektori tiek rēķināti..
Par to kartera ventilāciju jāskatās kas tur ir, neesmu vēl neko salasījies un dzirdējis, ka kādam būtu problēmas ar to! Varbūt tapē, ka man vārstu vākā ir pārāk maza tā ventilācija, tapēc viss spiediens nāk no kartera jau pa bloka aizmuguri..
dipo wrote:Kurā vietā jūs redzējāt vai nomērījāt to kartera ventilācijas plūsmu?
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests