Fitto wrote:un kaa ir... kad uzliek taadas sport uz stock amiisjiem....
man gribeetos tikai kaadus 3-4m zemaak...lai veeders galiigi nesluuc pa zemi un nav jaamocas pa pilseetas labajiem celjiem

man gribeetos tikai kaadus 3-4m zemaak...lai veeders galiigi nesluuc pa zemi un nav jaamocas pa pilseetas labajiem celjiem
orcan wrote:Fitto wrote:un kaa ir... kad uzliek taadas sport uz stock amiisjiem....
nav ne vainas Rīgā naf bijušas problēmas, tikai jāuzmanās tur kur veikti remonti uz ceļa un asvaltā ir izveidojusies pamatīga badre, dziļos laukos dažreiz 'vēders' sļūc
Fitto wrote:
foto tuunings!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Fitto wrote:Jautaajums:
Vai tas ir normaali, ka pastaavot massiinai iekjeras rokjene. Iipasi aktuaals jautaajums ziemaa, jo tad tiek noveerota.
Pagaajusajaa ziemaa pirmo reizi iekjeeraas, pabraukaaju sjurpu turpu pa placi, vienu briidi bija taa, kad bemzeeju, tad pakalja sluuc, bet atkrita un viss ok. Tagad atkal taa atgadiijaas. Es saprotu, ja liels sals, var piesalt, bet peedeejaas dienaas tak nebija....a kaa tiem barabaaniem var noteikt, ka jaamaina bremzu detaljas(piem.:priekseejiem saak skraapeeties tie blekjiisi)???
Gatis wrote:Fitto wrote:Jautaajums:
Vai tas ir normaali, ka pastaavot massiinai iekjeras rokjene. Iipasi aktuaals jautaajums ziemaa, jo tad tiek noveerota.
Pagaajusajaa ziemaa pirmo reizi iekjeeraas, pabraukaaju sjurpu turpu pa placi, vienu briidi bija taa, kad bemzeeju, tad pakalja sluuc, bet atkrita un viss ok. Tagad atkal taa atgadiijaas. Es saprotu, ja liels sals, var piesalt, bet peedeejaas dienaas tak nebija....a kaa tiem barabaaniem var noteikt, ka jaamaina bremzu detaljas(piem.:priekseejiem saak skraapeeties tie blekjiisi)???
rūsa kaut kur iemetusies
Fitto wrote:Gatis wrote:Fitto wrote:Jautaajums:
rūsa kaut kur iemetusies
domaa tajos barabaanos????
Fitto wrote:Jautaajums:
Vai tas ir normaali, ka pastaavot massiinai iekjeras rokjene.
DimanC wrote:Fitto wrote:Jautaajums:
Vai tas ir normaali, ka pastaavot massiinai iekjeras rokjene.
un kā Tev pašam liekas?![]()
![]()
nezinu, kāda tur barabanos sistēma - varbūt tur ir kaut kādas blīvgumijas cauri, kur tiek mitrums un cilindrītis mīl ieēsties... bet visdrīzāk tas, ko Gats teica - trosītē vai kādā savienojumā rūsīgais iemeties, tas pakaļas bremzēm ir visbiežāk...
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests