Lincx Civic Si EG5

Re: Lincx Civic Si EG5

Postby Lincx » 07 Nov 2008, 21:43

Paldies par ietekumu! Shodien jau biju aizbraucis pie Baltas apdroshinaataajiem. Aiznjema pat mazaak kaa 20min! :) Sarakstiju arii par disku, piekari, savizrzi, utt... Redzes cik samaksaas! :)
Lincx
*
*

Postby blondais » 08 Nov 2008, 00:01

Lincx wrote:Nu tereju 2vas stundas nejau tapec ka es to gribeeju. Es vinjam UZREIZ piedavaju uzrakstit saskanjoto un braucam talaak! Vinsh saka d**** ka es esot vainiigs jo man vajadzejis piebremzeet un palaist vinju kad vinsh meginaja mani apdziit (pie tam darija to uz divam nepartrauktaam baltajaam linijaam vietaa kur apdziit aizliegts)... Vinsh nebija gatavs atzit savu vainu lidz pat mentu ierashanaas bridim un kad menti vinjam izskaitdroja situaciju tikai tad vinsh piekrita rakstiit saskanjoto. Lidz tam laikam visu laiku muldeja ka vinsh NEESOT vainiigs.
Par tiem apdroshinaataajiem. Vai tad nav taa ka vinjiem janovertee bojaajumi, pec tam man vel jadod sava mashina lai vinji vinju ved uz servisu utt. Nu vai tad nav taa ka man uz labu bridi japaliek bez mashinas kamer vinji vinju sataisiis? Un pie tam vel nav arii zinaams cik kvalitatiivi vinji to nakrasos...
Sorry tiesham neko daudz nezinu par apdroshinashanas atlidziibaam (OCTA). Ja ko kludos palabojiet ludzu! Paldies par ietekumiem! :)

Vajadzeeja Tev to pasatistu panjemt priekshaa konkreeti. Ja jau mentus vajadzeeja gaidiit, tad arii vajadzeeja beigaas noformeet, lai dzheks ciesh par savu idiotismu. Par avaarijas izraisiishanu bija vismaz 2 soda punkti un kaut kaads naudas sods (negribaas mekleet i-netaa cik tur bija) es gan domaaju, ka sods buutu maksimaals, ja jau paari 2aam nepaartrauktajaam dzina ;) Taapat jau buus labi - dzhekam bonus-malus kritiisies par 30%, ja vien taa nav darba mashiina :aiwa:
BMW E30 325iSE

ex's:
Vauxhall Agila 1,2 auto
VW Corrado 1.8 16v
Audi 80 1,9 TDI
Ford Fiesta
VW Golf MkIII
Honda Civic Hatch
Honda Accord Coupe
Kawasaki Z750
blondais
LHK ex-biedrs

Postby UNDO » 08 Nov 2008, 00:53

blondais wrote:
Lincx wrote:Nu tereju 2vas stundas nejau tapec ka es to gribeeju. Es vinjam UZREIZ piedavaju uzrakstit saskanjoto un braucam talaak! Vinsh saka d**** ka es esot vainiigs jo man vajadzejis piebremzeet un palaist vinju kad vinsh meginaja mani apdziit (pie tam darija to uz divam nepartrauktaam baltajaam linijaam vietaa kur apdziit aizliegts)... Vinsh nebija gatavs atzit savu vainu lidz pat mentu ierashanaas bridim un kad menti vinjam izskaitdroja situaciju tikai tad vinsh piekrita rakstiit saskanjoto. Lidz tam laikam visu laiku muldeja ka vinsh NEESOT vainiigs.
Par tiem apdroshinaataajiem. Vai tad nav taa ka vinjiem janovertee bojaajumi, pec tam man vel jadod sava mashina lai vinji vinju ved uz servisu utt. Nu vai tad nav taa ka man uz labu bridi japaliek bez mashinas kamer vinji vinju sataisiis? Un pie tam vel nav arii zinaams cik kvalitatiivi vinji to nakrasos...
Sorry tiesham neko daudz nezinu par apdroshinashanas atlidziibaam (OCTA). Ja ko kludos palabojiet ludzu! Paldies par ietekumiem! :)

Vajadzeeja Tev to pasatistu panjemt priekshaa konkreeti. Ja jau mentus vajadzeeja gaidiit, tad arii vajadzeeja beigaas noformeet, lai dzheks ciesh par savu idiotismu. Par avaarijas izraisiishanu bija vismaz 2 soda punkti un kaut kaads naudas sods (negribaas mekleet i-netaa cik tur bija) es gan domaaju, ka sods buutu maksimaals, ja jau paari 2aam nepaartrauktajaam dzina ;) Taapat jau buus labi - dzhekam bonus-malus kritiisies par 30%, ja vien taa nav darba mashiina :aiwa:

Khm, krītās tik pa 100 % uzreiz, pa nākamo 200 %.
P.s. Daugavinš var publicēt neoficiālo Octa zaudējumu tabulu?!?
No stress, No problems!
Lietotas un jaunas Honda rezerves daļas. PM!
HONDA ACCORD COUPE 2.2i ES CD7
1996 g. F22B5 Full extras
Kopdzīve kopš 2007. g. Jūlija
UNDO
LHK ex-biedrs

Postby Lincx » 08 Nov 2008, 09:04

Passatam mashina uz kredita. Bet personiigaa nevis darba! Vienigi vinjam bija ari kasko, taka gan jau ka sataisis vinjam to bundzu vienalga...
Lincx
*
*

Postby Deivids » 08 Nov 2008, 12:51

blondais wrote:

Par avārijas izraisīšanu bija 50Ls točna, un soda punkti vismaz 2.
vinjam tas kasko nakamgad būs normālā cenā :D
ImageImageImage
Deivids
----
----

Postby Lincx » 27 Nov 2008, 00:00

Sen nekas nav rakstiits! :) pa sho laiku pilniibaa parlasita visa piekare, samainitas visas bukses, citi amortizatori, atsperes...
Principaa problema tada: Nevar nekur dabut prieksejas bremzu uzlikas shim modelim. Vinas ir savadakas neka eiropas versijai un visur kur prasu saka ka tadas nav pieejamas... vinas ir lielakas nekaa eiropas parastajiem un arii soch-vtec modeliem, bet mazakas nekaa VTi... Varbut kadam jau ir darishana bijusi ar shadu problemu? Nu varbut zin kads kur varetu mekleet lai nebutu jagaida 2-4ned?
Lincx
*
*

Postby Bo » 27 Nov 2008, 00:05

labākais variants būtu nopasūtīt no jeņķijas kādu kaudzīti ar šamiem. ;)
a no neviena akorda neder? varbūt accord coupe ir tāc pac?
Civic FN2
ex. Accord CN1 N22A
ex. Civic EG8 D15Z3
ex. Accord CC7 F20Z1
borissb[at]inbox.lv
------------------------
Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stacionary, that's what gets you. (c)Clarkson
Bo
LHK ex-biedrs

Postby Lincx » 27 Nov 2008, 00:09

Itkaa nee. Man beigaas chalis atvera 800lapushu katalogu (tadu kuraa ir uzliku skice merogaa 1/1) un mekleja uzliku salidzinot ar visam kaut cik lidzigajaam (biju nonemis vinu un aizvedu paradiit). Vienigaa kas izskatijas lidziga ir no kaut kada Daihatsu... bet ar tada tik ka tas zimejums izskatas lidziigs, bet kaa tur dzive ir hvz....
Ferrodo kataloga arii tadas nava. :(
Laikam jameklee bus tik tas H22 preludes bremzes un jaswapo virsuu! :)
Lincx
*
*

Postby Bo » 27 Nov 2008, 00:10

tās 2-3 nedēļas vairs nevar nobraukt? ziemā jau tāpatās ar motoru vairāk ir jābremzē :-D
Civic FN2
ex. Accord CN1 N22A
ex. Civic EG8 D15Z3
ex. Accord CC7 F20Z1
borissb[at]inbox.lv
------------------------
Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stacionary, that's what gets you. (c)Clarkson
Bo
LHK ex-biedrs

Postby Lincx » 27 Nov 2008, 00:15

Nee nu itkaa nobraukt jau vareetu. Bet vieniigaa vieta kur patreiz esmu atradis ir bensonaa kur pateica 2-3ned un 75ls tikai par stocka priekshejaam.... Nesaprotu kadel tik briesmiga cena... :shock:
Vnk negriabs maksaat tik daudz pa stock uzlikaam, un H22 priekshejie suporti man garazaa metajas jau... tik jadabu vel parejais... Itkaa parak sarezgiits tas swaps nav, tapeec domaju ka labak uzlikt lielakas bremzes nekaa maksaat 75ls par stock uzlikaam.... bet nu ja gadijuma atrodu tagad stock pa normalu cenu tad ari nebutu slikti! =D>
Lincx
*
*

Postby Nowiii » 27 Nov 2008, 00:18

H22 suporti uz ESi NEDERĒS!!!! Vajag VTi stupicas !
'94 Civic K20/K24
Image
Nowiii
LHK biedrs - like a boss
LHK biedrs - like a boss

Postby Bo » 27 Nov 2008, 00:19

biju domājis, lai Tu ebajā pasūti
Civic FN2
ex. Accord CN1 N22A
ex. Civic EG8 D15Z3
ex. Accord CC7 F20Z1
borissb[at]inbox.lv
------------------------
Bo
LHK ex-biedrs

Postby Lincx » 27 Nov 2008, 00:23

Nu ja neizodsies dabut virsu tas H22 tad nekas cits neatliks! :) Bet domaju ka drizumaa jau bus virsuu viss! :) Zinu jau ka vajag tas VTi stupicas, drizuma domaju ka dabushu vinas no viena dzeka! :)
Lincx
*
*

Postby S.R.A.M » 27 Nov 2008, 10:03

centralais bremzu cilindrs ari bus cits jaliek !
EG9 H22 Boosted soon
04' GH4 4WD D16W1 - sold
09' CW1 A/T R20A3 - dailly use
ek4 - pa veliem vakariem
S.R.A.M
---
---

Postby Roberts » 27 Nov 2008, 10:21

Nopeerc VTi kluchus un ar viili/ shmirģeli pieviilee,lai dereetu tavam ESi ;) Man naacaas taa dariit,ka pirku Ferodo kluchus un mainot tos sapratu,ka man pārdeva VTi, nevis man vajadzīgos ESi.. 8-)
Image
Roberts
LHK biedrs - Reāls ņuņčuks
LHK biedrs - Reāls ņuņčuks

PreviousNext

Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)