atkal par pareizo un nepareizo šķūningu

Bamperi, spoileri, virsbūves modifikācijas, krāsošana, interjers, diski, utml. | Bampers, spoilers, bodywork, painting, interior, rims, etc.

atkal par pareizo un nepareizo šķūningu

Postby Eddy » 14 Feb 2009, 13:49

ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats! :roll: Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita :-D

Tipa, ieej salonā pie jauna daewoo kalos un :shock: OooOOoo, stock, ah, cik skaisti kalpaki, oāāāā 1,2 cm D izpūtējs, ouuu maaai gaad stock 1.1 benziins, ebbbbbaaaal :shock: KUR JUMS TE IR TOLETE????????
Image
Eddy
Post limit reached -we'll ban you soon
Post limit reached -we'll ban you soon

Re: Honda Prelude by WA

Postby kikis* » 14 Feb 2009, 14:23

Eddy wrote:
ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats! :roll: Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita :-D

Tipa, ieej salonā pie jauna daewoo kalos un :shock: OooOOoo, stock, ah, cik skaisti kalpaki, oāāāā 1,2 cm D izpūtējs, ouuu maaai gaad stock 1.1 benziins, ebbbbbaaaal :shock: KUR JUMS TE IR TOLETE????????

eddy tu tak esi pilnīgs čau! :smt006
accord 04' 2,2 i-ctdi
civic 97'EJ6 D16Y7 my excar
prelude 92' 4th h23a2 my excar
Image
kikis*
-
-

Postby edy333 » 14 Feb 2009, 14:33

kikis* wrote:
Eddy wrote:

eddy tu tak esi pilnīgs čau! :smt006

Es par stock, bet bet bet...par gaumes lietaam nestriidas...
Image Image Image
edy333
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby edis » 14 Feb 2009, 14:42

Eddy wrote:

tas toch ka tu esi cau :lol: neiet runa par stocku daewoo izpildiijumaa,tai pasai preludei,var vinju apkraut ar bamperiem utt,bet var uzlikt smuku izpluudi,noseedinaat,smukus diskus,un varbuut lampas un taadu stocku atstaat :lol: visrsbuuvee bamperi paliek no ruupniicas bet bet ar taam mazajaam nianseem tas stocks izskataas labaak nekaa apkrauts ar bamperiem! ](*,)
prelude 4gen 1992 with h22a
edis
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby kikis* » 14 Feb 2009, 15:22

edis wrote:
Eddy wrote:

tas toch ka tu esi cau :lol: neiet runa par stocku daewoo izpildiijumaa,tai pasai preludei,var vinju apkraut ar bamperiem utt,bet var uzlikt smuku izpluudi,noseedinaat,smukus diskus,un varbuut lampas un taadu stocku atstaat :lol: visrsbuuvee bamperi paliek no ruupniicas bet bet ar taam mazajaam nianseem tas stocks izskataas labaak nekaa apkrauts ar bamperiem! ](*,)

+1
accord 04' 2,2 i-ctdi
civic 97'EJ6 D16Y7 my excar
prelude 92' 4th h23a2 my excar
Image
kikis*
-
-

Postby Cipans » 14 Feb 2009, 15:48

hvz ,man tas "stock" jeb "latvijas klasiskas tūns" - (drusku nosēdināt , uzlikt citus (izmēru lielākus) diskus , nomainīt izpūtēja galu) - liekas ka tāds mazvērtības komplekss - nedod dievs izskatīties savādāk , izlekt no masas ... Un ja kāds ko dara savādāk , iedarbojas stereotips "nepareizi" .

Pēc pirmā Fast & Furious "pareizais tūns" bija alumīnija gludināmie dēļi uz bagāžnieka , alūmīnija paklājiņi salonā , "sporta" skaņa un koniskais filtrs :supz:

Vācu "pareizais" tūns skaitijās likt stock auto 9"++ diskus un riepas kas līda ārā no arkām.

personīgi es vispār uzskatu ka "nosēdināt un nomainīt diskus"nav nekāds tūns . Tas ir vienkāršākais un brīziem lētākais veids kā kaut ko pamainīt , jo lai nopirktu diskus un nomainītu nekas vairāk par naudu makā, domkratu un ratatslēgu nav vajadzīgs .

just my 0.02$
Image Image Image Image
Cipans
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Lincx » 14 Feb 2009, 15:52

Nu ja jau citi spamo, tad es ar! :) Man personigi par vizualo ir diezgan pajaat. Man personigi galvenais ir performance... Ja ir atrs tad varu braukt ar gandriz vienalga kadu vizualo... Man vienmer performance bijusi svariga... Par vizualo, patiik rupnicas top versijas un stripoti saloni... Taa teikt vislabaak man patiik kaa izskataas trases mashinas, dugas, sporta sedekli, stripots un nekaaa lieka.. Bet tas ir tikai mans viedoklis un katrs jau tasia ka pasham patiik! :)
Lincx
*
*

Postby Cipans » 14 Feb 2009, 16:00

pie tā paša - LV - ja mašīnai kaut kas ir darīts - tad tas skaitās "tūnings"

reāli ir jāatšķir
stailings - izmaiņas vizuālajā (bodykit , krāsojums utt)
ICE - (in car entertainment) - auto audio/video utt uzlabojumu
tunings - uzsvars uz veiktspēju (performance) - motoru , ritošās daļas u.c. komponentu maiņa / upgrade .

Māksla ir to visu apvienot - lai būtu gan izskats , gan jauda .
Image Image Image Image
Cipans
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby edis » 14 Feb 2009, 16:02

Cipans wrote:hvz ,man tas "stock" jeb "latvijas klasiskas tūns" - (drusku nosēdināt , uzlikt citus (izmēru lielākus) diskus , nomainīt izpūtēja galu) - liekas ka tāds mazvērtības komplekss - nedod dievs izskatīties savādāk , izlekt no masas ... Un ja kāds ko dara savādāk , iedarbojas stereotips "nepareizi" .

Pēc pirmā Fast & Furious "pareizais tūns" bija alumīnija gludināmie dēļi uz bagāžnieka , alūmīnija paklājiņi salonā , "sporta" skaņa un koniskais filtrs :supz:

Vācu "pareizais" tūns skaitijās likt stock auto 9"++ diskus un riepas kas līda ārā no arkām.

personīgi es vispār uzskatu ka "nosēdināt un nomainīt diskus"nav nekāds tūns . Tas ir vienkāršākais un brīziem lētākais veids kā kaut ko pamainīt , jo lai nopirktu diskus un nomainītu nekas vairāk par naudu makā, domkratu un ratatslēgu nav vajadzīgs .

just my 0.02$

biju domaajis ka virsbuuvee neiet ieksaa tik strikti ar izmainjaam,bet pie motora,hadenes,izpluudes un riteniem piekerties taa kaartiigi,bet zem bamperiem uzlikt tikai mazuzkriitosas "luupas"un slieksnus saanos un viss+veel looti pefekts auto kraasojums,un nejau lai neizceltos,tapat 4 gen izceljas :lol: nav man sajaa datoraa bildes taadas tad ieliktu! #-o nu lai WA veicas,galvenais jau lai pasam patiik,bet pie visa jaakeras kvalitatiivi un jaizveertee vai maz taisies to masiinu paardot kkad,ja nee tad nu liidzeklus nezeelojam :lol:
edis
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Postby edis » 14 Feb 2009, 16:13

edis wrote:
Cipans wrote:hvz ,man tas "stock" jeb "latvijas klasiskas tūns" - (drusku nosēdināt , uzlikt citus (izmēru lielākus) diskus , nomainīt izpūtēja galu) - liekas ka tāds mazvērtības komplekss - nedod dievs izskatīties savādāk , izlekt no masas ... Un ja kāds ko dara savādāk , iedarbojas stereotips "nepareizi" .

just my 0.02$

biju domaajis ka virsbuuvee neiet ieksaa tik strikti ar izmainjaam,bet pie motora,hadenes,izpluudes un riteniem piekerties taa kaartiigi,bet zem bamperiem uzlikt tikai mazuzkriitosas "luupas"un slieksnus saanos un viss+veel looti pefekts auto kraasojums,un nejau lai neizceltos,tapat 4 gen izceljas :lol: nav man sajaa datoraa bildes taadas tad ieliktu! #-o nu lai WA veicas,galvenais jau lai pasam patiik,bet pie visa jaakeras kvalitatiivi un jaizveertee vai maz taisies to masiinu paardot kkad,ja nee tad nu liidzeklus nezeelojam :lol:
228.jpg
228.jpg (209.85 KiB) Viewed 3496 times

229.jpg
229.jpg (189.5 KiB) Viewed 3496 times

kko saadu domaaju! :-k
edis
Redline achieved !!!
Redline achieved !!!

Re: atkal par pareizo un nepareizo šķūningu

Postby DimanC » 15 Feb 2009, 23:10

#-o #-o #-o
jūs man riebjaties. paši ziniet, kuri :mrgreen:
joks.

jums pašiem šitas neatgādina kaut kādus 7. klases sborkas starp reperiem un metālistiem? nevar vienkārši mierīgi līdzāspastāvēt, nerokoties viens pa otra sūdiem? šai gadījumā gan vairāk kasās vieni, nekā otri, bet tas daudz nemaina lietas būtību.

man, piemēram, šitie visi šabloni "lieli diski-sasēdināt-mugenšmugenlūpiņa" jau šķiet garlaicīgi. Šabloni. 1:1. Izdomas nekādas. :!: tūnings = jaunrade, nevis atspēlētu elementu atkārtošana. tā kā ar patiesu jaunu lietu radīšanu LV vispār reti kurš vispār nodarbojas, manās acīs gan nepareizo bamperu karinātāji, gan lūpiņdiskusēdinātāji izskatās vienādi.

arī mani 0.02$ kārtējā topikā par šo tēmu.

edis , kāpēc Tev pašam nav tāda lude kā tajās nopidarasītajās bildēs? :smt006
Prelude 5th gen ('98 ) 2.2 VTEC VTI S (H22A5) 8)
Image

Prelude 3rd gen ('88 ) 4WS 2.0i 16v (B20A5) - ex
DimanC
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Cipans » 16 Feb 2009, 00:01

DimanC wrote:blabla
:!: tūnings = jaunrade, nevis atspēlētu elementu atkārtošana.
blablabla

...
plašāk - http://en.wikipedia.org/wiki/Car_tuning un saistītie linki

Car tuning is both an industry and a hobby, in which a car is modified in order to improve its performance and handling and improve the owner's driving style. As most cars leave the factory set up for average driver expectations and average conditions, tuning has become a way to personalize the characteristics of the vehicle to the owner's preference. For example cars may be altered to provide better fuel economy, produce more power at high RPM or the ride comfort may be sacrificed to provide better handling.

Car tuning is related to auto racing, although most performance cars never compete. Rather they are built for the pleasure of owning and driving such a vehicle. Another major facet of tuning includes performance modification to the car exterior. This includes changing the aerodynamic characteristics of the vehicle via side skirts, front and rear bumpers, adding spoilers, splitters, air vents and light weight wheels.
Image Image Image Image
Cipans
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Kristaps » 16 Feb 2009, 12:02

Jā, nebaidieties atšķirties :-D

Image

Par stailingu runājot, ir auto, kuriem neviens bamperis neizksatās labāk par standartu (liela daļa Honda modeļu), bet ir auto, uz kuriem bez "tūna" bamperiem neiztikt.
Jo vecāks auto, jo mazāk prasās pēc kāda vizuālā tūna, jo agrāk dizaineri tomēr taisīja mazāk vienādus vai līdzīgus auto kā šodien. Protams kāda uzlikt lūpiņa var dot labu vizuālo efektu :wink:

Bet vispār auto primārais ir performance, nafig ārā salonu un par pārējo PP :supz:

Ar auto var darīt jebko, bet tam ir jāizskatās sakoptam, t.i., lai var redzēt, ka saimnieks tam ir tērējis savu laiku un varbūt arī naudu. Protams var sanākt arī neveiksmīgi iznākumi :-D

Galvenais tik laist uz trasi un gāzt 8-)

Image
EDM 3rd gen Honda Prelude 2.2i 16v DOHC LSD E85 Image

Image

UK EP3 #25
LHK ziemas power Impreza GF8
Civic Aerodeck VtiS B18C4 LSD Sold3
Kristaps
LHK biedrs
LHK biedrs

Postby Didzis » 16 Feb 2009, 12:19

Daewoo kalos:
Image
:shura:
KX250

"Nothing great was ever achieved without enthusiasm."
R.W. Emerson
Didzis
Cilvēks leņķis

Postby Pokemons » 16 Feb 2009, 15:49

Ir atšķirība starp:

Image

un

Image

un problēma ir tanī, ka nav pietiekami daudz līdzekļu, bet ahūna gribās tjūningot... Vai nu to var darīt kvalitatīvi, vai nedari neko (iztiec ar sēdinājumu un diskiem)
Image
Pokemons
LHK biedrs
LHK biedrs

Next

Return to Izskats | Appearance