ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
Tipa, ieej salonā pie jauna daewoo kalos un

ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
Eddy wrote:ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
Tipa, ieej salonā pie jauna daewoo kalos unOooOOoo, stock, ah, cik skaisti kalpaki, oāāāā 1,2 cm D izpūtējs, ouuu maaai gaad stock 1.1 benziins, ebbbbbaaaal
KUR JUMS TE IR TOLETE????????
kikis* wrote:Eddy wrote:ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
Tipa, ieej salonā pie jauna daewoo kalos unOooOOoo, stock, ah, cik skaisti kalpaki, oāāāā 1,2 cm D izpūtējs, ouuu maaai gaad stock 1.1 benziins, ebbbbbaaaal
eddy tu tak esi pilnīgs čau!
Eddy wrote:ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
edis wrote:Eddy wrote:ReinStorm wrote:Nez...pac esmu paarliecinaajies, ka jo lielaaks un gliitaaks stoks...jo baudaamaaks rezultaats!Bet nu katram savs...vienam maate, otram meita, citam kleita
tas toch ka tu esi cauneiet runa par stocku daewoo izpildiijumaa,tai pasai preludei,var vinju apkraut ar bamperiem utt,bet var uzlikt smuku izpluudi,noseedinaat,smukus diskus,un varbuut lampas un taadu stocku atstaat
visrsbuuvee bamperi paliek no ruupniicas bet bet ar taam mazajaam nianseem tas stocks izskataas labaak nekaa apkrauts ar bamperiem!
Cipans wrote:hvz ,man tas "stock" jeb "latvijas klasiskas tūns" - (drusku nosēdināt , uzlikt citus (izmēru lielākus) diskus , nomainīt izpūtēja galu) - liekas ka tāds mazvērtības komplekss - nedod dievs izskatīties savādāk , izlekt no masas ... Un ja kāds ko dara savādāk , iedarbojas stereotips "nepareizi" .
Pēc pirmā Fast & Furious "pareizais tūns" bija alumīnija gludināmie dēļi uz bagāžnieka , alūmīnija paklājiņi salonā , "sporta" skaņa un koniskais filtrs![]()
Vācu "pareizais" tūns skaitijās likt stock auto 9"++ diskus un riepas kas līda ārā no arkām.
personīgi es vispār uzskatu ka "nosēdināt un nomainīt diskus"nav nekāds tūns . Tas ir vienkāršākais un brīziem lētākais veids kā kaut ko pamainīt , jo lai nopirktu diskus un nomainītu nekas vairāk par naudu makā, domkratu un ratatslēgu nav vajadzīgs .
just my 0.02$
edis wrote:Cipans wrote:hvz ,man tas "stock" jeb "latvijas klasiskas tūns" - (drusku nosēdināt , uzlikt citus (izmēru lielākus) diskus , nomainīt izpūtēja galu) - liekas ka tāds mazvērtības komplekss - nedod dievs izskatīties savādāk , izlekt no masas ... Un ja kāds ko dara savādāk , iedarbojas stereotips "nepareizi" .
Pēc pirmā Fast & Furious "pareizais tūns" bija alumīnija gludināmie dēļi uz bagāžnieka , alūmīnija paklājiņi salonā , "sporta" skaņa un koniskais filtrs![]()
Vācu "pareizais" tūns skaitijās likt stock auto 9"++ diskus un riepas kas līda ārā no arkām.
personīgi es vispār uzskatu ka "nosēdināt un nomainīt diskus"nav nekāds tūns . Tas ir vienkāršākais un brīziem lētākais veids kā kaut ko pamainīt , jo lai nopirktu diskus un nomainītu nekas vairāk par naudu makā, domkratu un ratatslēgu nav vajadzīgs .
just my 0.02$
biju domaajis ka virsbuuvee neiet ieksaa tik strikti ar izmainjaam,bet pie motora,hadenes,izpluudes un riteniem piekerties taa kaartiigi,bet zem bamperiem uzlikt tikai mazuzkriitosas "luupas"un slieksnus saanos un viss+veel looti pefekts auto kraasojums,un nejau lai neizceltos,tapat 4 gen izceljasnav man sajaa datoraa bildes taadas tad ieliktu!
nu lai WA veicas,galvenais jau lai pasam patiik,bet pie visa jaakeras kvalitatiivi un jaizveertee vai maz taisies to masiinu paardot kkad,ja nee tad nu liidzeklus nezeelojam
DimanC wrote:blabla
tūnings = jaunrade, nevis atspēlētu elementu atkārtošana.
blablabla
Return to Izskats | Appearance
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests