No 1.novembra CSSD atļauj kreiso xenonu?

Bamperi, spoileri, virsbūves modifikācijas, krāsošana, interjers, diski, utml. | Bampers, spoilers, bodywork, painting, interior, rims, etc.

Re: No 1.novembra CSSD atļauj kreiso xenonu?

Postby samurai » 20 Feb 2009, 10:43

Re5pect wrote:Atkārtošos, ka ja tev būs E marķējums un stars normāls, tad izlaidīs. Halogēna lampiņu uz apskati nevari iestūķēt :smt116

kkur pasleepshu tos blokus un pamēģināšu.. ;) pēc tam pamēģināšu atcerēties un atskaitīties. ;)
:smt023 LHK filmas teaser - http://www.youtube.com/watch?v=HaX5ERw0DwE
"where an average B series setup ends, a K setup begins." :smt116
Honda Integra TypeR K24/K20 incoming..
Honda Civic EJ9 D14A3 SOHC non-VTEC TURBO (197hp) - Ex
Honda Civic EF D15B SOHC non-VTEC (102hp) - Ex
Honda Marine BF2.3B (2.3hp) - on water
samurai
LHK Biedrs - Niggačika

Postby Rolis » 20 Feb 2009, 20:22

gaaju skati riigaa pagaajushogad, par xenoniem, par lampam bez E, un par toneetaam lampaam neko neteica. :shock: galvenaais lai stars ir laikam
Honda Civic Type-R AX-80
Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car) RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMC R (Supermoto) SC-66
Jawa 350 Jubi

Auto, moto u.c. detaļu labošana, krāsošana PM :wink:
Rolis
Normāls kukainis

Postby jst » 21 Feb 2009, 10:33

samurai wrote:
Re5pect wrote:Atkārtošos, ka ja tev būs E marķējums un stars normāls, tad izlaidīs. Halogēna lampiņu uz apskati nevari iestūķēt :smt116

kkur pasleepshu tos blokus un pamēģināšu.. ;) pēc tam pamēģināšu atcerēties un atskaitīties. ;)

Tos blokus nemaz nevajag slept... nu vismaz es neslepu... tikaij spuldzes gan nomainiju... tomer labak 10 minutes veltit lampinu nomainaij, neka iet atkartotu skati :)

Mazliet ne par sho bet tomer - pirms gada kad gaju biju atstajis baltas diodes numura apgaismojuma un tik tiko neizdraza, respektivi, apskates veicejs pazinoja, ka tas esot zilas, es protams iebildu ka tas ir baltas un galu gala ko tad darit piemeram lexus un citiem kam tadas nak orginalas... tika fotografets un sutitas bildes uz citu csdd nodalu, jo nofotografejot tik tiesam var saskatit zilganas krasas gaismu, rezultata mani tomer izlaida, jo viens no trim apskates veicejiem kas tobrid atradas uz vietas nostajas mana puse un atzina ka esot redzejis mani tumsa braucot un apgaismojums esot balts :) Parejie divi vel piebilda, ka esot pec likuma ta, ka mani var izdrazt ari tad, ja uz lampinas nav kaut kads markejums, kas protams nav maximas diodem, ta ka labak vienreiz gada nomainit neka zilet iziesi vaij ne :mrgreen:
Honda Accord Coupe 2000, 2.2 DOHC VTEC, H22A JDM SWAP
Image Image Image
jst
-
-

Postby Volviz » 26 Feb 2009, 09:22

Rolis raxtiija citaa topicaaa

Rolis wrote:gaaju ar tuuna lampaam ar leecu un engeljiem + xenonu + pashtoneetaam, neko neteica :-D
ImageImage
Sky is the limit - team Volviz R33
Volviz
Dlūmaiz dzeks (turbo olas)

Previous

Return to Izskats | Appearance