ps tajaa forumaa bildes raada!

bljin bet man atgadijas atkal neliela shaize.. vakar domaju paskatishos pirikola pec elljas limeni.. a tur pat minimalas nav. skaiti tukshs
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

nogurums wrote:p.s. ar shiem nebija ka nomainot iepluudes kolektoru arii bik varaak var izpiest?
Slavixs wrote:taa vinja itkaa originaalaa maksaa ap 3 euro kkur lasiju.. es par savu atdevu 10 euro kopaa ar visu piegadi no vacijas, + pamacibas un vel kkads extra bonuss![]()
![]()
ps tajaa forumaa bildes raada!vismaz man raada.. paldies par adresiiti, noderees
bljin bet man atgadijas atkal neliela shaize.. vakar domaju paskatishos pirikola pec elljas limeni.. a tur pat minimalas nav. skaiti tukshsun man skiet ka varstu vaka blive jamaina.. jo taa viss motors nedaudz elljains.. bet nu ne tik ka litrs elljas pazuud protams.. pilejis ar nekur nav.. un duumot ar neduumo! eh laikam janomaina varstu vaka bliive.. ceru ka ta apie vainas nevis galvas bliive
Slavixs wrote:nogurums wrote:p.s. ar shiem nebija ka nomainot iepluudes kolektoru arii bik varaak var izpiest?
nezinu. iespejams..! japamekle kada informacija bus!
samurai wrote:Slavixs wrote:nogurums wrote:p.s. ar shiem nebija ka nomainot iepluudes kolektoru arii bik varaak var izpiest?
nezinu. iespejams..! japamekle kada informacija bus!
esmu licis virsuu 1.4 motoriem 1.6 iepluudes. Chakars tur ir, kompis cits arii vajadziigs utt, bet saliidzinaat ar to kaa iet 1.4 standarta un 1.4 ar 1.6 iepluudi un inzhektoriem, nevar! Sajuugs pat ar laiku saak sliideet.
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests