ReyZ wrote:Viegli sanaca aadu uzlimet apshivkam,es ari gribeju ta darit, un cik izmaksaja??
niko viegli nav vajag daudz pacietibas

ReyZ wrote:Viegli sanaca aadu uzlimet apshivkam,es ari gribeju ta darit, un cik izmaksaja??
emis wrote:ReyZ wrote:Viegli sanaca aadu uzlimet apshivkam,es ari gribeju ta darit, un cik izmaksaja??
niko viegli nav vajag daudz pacietibasizmaksas tik cik materials lime un pasa darbs.
emis wrote:veco krievu Moment
kraZz wrote:emis wrote:veco krievu Moment
es tev ieteiktu vienu super labo līmi baloniņā...nebūs kunkuļu apakšā..un klājas ar super nebus pa daudz un līp ar labi...vismaz man .nofočēšu vēlāk to baloniņu un ielikšu foto
emis wrote:jautajums ar ceribu uz normalam atbildem![]()
lieta sekojosa, braucot auto njem un noslapst, paneli nedeg neviena lampinja, ne ellas spiediena ne akumulatora, ne chek, nestrada logu pacelaji, griez starteri bet auto nelec, no visa strada tikai gaismas, salona ventelators. bridi pagaidot iedegas lampinjas paneli, starteju un auto pielec un ta man jau ir noticies reizes 4as un vienmer veicot kreiso pagriezienu. kas tas pa prata erroru varetu buut???
emis wrote:ReyZ wrote:Viegli sanaca aadu uzlimet apshivkam,es ari gribeju ta darit, un cik izmaksaja??
niko viegli nav vajag daudz pacietibasizmaksas tik cik materials lime un pasa darbs.
scorch wrote:emis wrote:ReyZ wrote:Viegli sanaca aadu uzlimet apshivkam,es ari gribeju ta darit, un cik izmaksaja??
kur to materiaalu aplimeshanai iepirki?
emis wrote:jautajums ar ceribu uz normalam atbildem![]()
lieta sekojosa, braucot auto njem un noslapst, paneli nedeg neviena lampinja, ne ellas spiediena ne akumulatora, ne chek, nestrada logu pacelaji, griez starteri bet auto nelec, no visa strada tikai gaismas, salona ventelators. bridi pagaidot iedegas lampinjas paneli, starteju un auto pielec un ta man jau ir noticies reizes 4as un vienmer veicot kreiso pagriezienu. kas tas pa prata erroru varetu buut???
Focus wrote:pamēģini ar vilnas deķi un pulējamo pastu. tādu rupjāku
saskrapet stiklu nevar, bet notirit domaju ka varees
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest