Slavixs wrote:mljin, jāņem laukā laikam būs no gabarītiem!a numuram skatos ka daudziem baltās stāv, arī numuru labāk apgaismo!
Nu a kas ka man civicam piemēram ir enģeļacis!
Edupuiks wrote:Slavixs wrote:mljin, jāņem laukā laikam būs no gabarītiem!a numuram skatos ka daudziem baltās stāv, arī numuru labāk apgaismo!
Nu a kas ka man civicam piemēram ir enģeļacis!
mani ar diodēm numuram neizlaidaviņi pārbauda to savu sūda melno mapīti pabāžot zem tām lampiņām un ja neredz čuru dzeltenumu, tad uzskata ka nekas tur nedeg. Dienas gaismā diodes švaki redzamas, bet naktī izgaismo daudz labāk par parastajām.
Slavixs wrote:Atrisināju civica neieshanas problēmu! Vaina bija izpūtēja gala bundulī! Bija aizkritis viss tur ciet.. izkekseeju visu laukaa un viss ok, ari ellju beidza spiest laukaa no motora. labi ka ieteica kads gudrs cilveks paskatities un pabakstiit iekshaa izpuuteejaa... eh taa ir, ko padarit ka bez ipashas pieredzes..
un tatad uzreiz iepirku citu izputeju...
ceru ka nebus skaljsh, kgan tagad ar tukshu gala bunduli nav tik traki un nav skaljsh... itkaa nenjeemu tos skaljaakos,nez ka tur bus. tagad javed kkur lai sametina trubu un uzmauc uz auto, jo pasham majas pusautomata nav!Tatad ceru ka bus ok, un vel shis tas ieplanots attieciba uz civicu. Pat vairs pardot negribas
Slavixs wrote:Sveiki Vasali!
Mosh kāds var palīdzēt ar kādu padomu!Cik grūti un vai vispār ir iespējams ko shādu uzstādīt uz ej9?
Links
Tur laikam jāmaina visa pravodka un pečka ar lai tādu uzstādītu! Bet baigi iepatikās!
Return to Civic&DelSol - EG / EJ / EH / EK / MA / MB / MC ('92-2000)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests