Beigas tomer mani smagi panjeemi

Dzhanis wrote:Shodien pabraukts mieriigi ,bet tomer verojot spoguljos ar sarkaniigu civic kupeju pa Maskavas ielu. Biju ar zaljo Honda del sol![]()
Beigas tomer mani smagi panjeemi![]()
kā tad tu vinam rādiji 1.5 un 2L ?RadekSkylark wrote:šonakt pie luksafora pa pirmajiem diviem robiem, diezgan pārliecinoši sanāca izkost V Preludi ar 2L motoru, vismaz tā tas čalis parādījaes šim pirms skriešanās rādu: man 1.5
nav jēga
šis neko, davai tik
![]()
nu h*j sņim
kad apgāju šamani, pēc pāris metriem pieripinās blakus un parāda 2
Cipans wrote:kā tad tu vinam rādiji 1.5 un 2L ?RadekSkylark wrote:šonakt pie luksafora pa pirmajiem diviem robiem, diezgan pārliecinoši sanāca izkost V Preludi ar 2L motoru, vismaz tā tas čalis parādījaes šim pirms skriešanās rādu: man 1.5
nav jēga
šis neko, davai tik
![]()
nu h*j sņim
kad apgāju šamani, pēc pāris metriem pieripinās blakus un parāda 2
![]()
Atgādina aņuku
Lido Repše ar lidmašīnu . Garām lido Karlsons un parāda šim kulaku . Repše parāda šim pretī kulaku . Karlsons parāda šim 2 kulakus , Repše šim pretī -
Repše mājās stāsta :
- lido šodien garām Karlsons , rāda kulaku , tjipa - dabūsi pa muti! Es šim rādu pretī - pats dabūsi! Šis man rāda - 2x norausies . Neko, parādiju ka viņš ir duraks un lidoju tālāk.
Karlsons mājās stāsta :
- lidinos šodien , skatos Repše vizinās . Es šim rādu - "turi varu" , šis man - "es jau turu" Es šim - "turi stiprāk" , šis man rāda - "prāta nepietiek"tā ka nevar zināt ko tas džeks ar preludi domāja un rādija
Pooky wrote:Kur Tu iemācījies rakstīt tādu sūdu?!
Robis wrote:Pooky wrote:Kur Tu iemācījies rakstīt tādu sūdu?!
+1![]()
Kas tas par džipu - 3,5t?!
Āmurs?
Return to ES vs TU | ME vs YOU
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest